Beton Cire badkamer review

Ben je op zoek naar een nieuwe uitstraling voor je badkamer, maar weet je nog niet zeker wat je precies wilt? Waarschijnlijk heb je al voorbij zien komen dat wij beton ciré kunnen toepassen op wanden en vloeren, wat een erg populaire afwerking is tegenwoordig in allerlei huishoudens. Doordat het een ontzettend sterke afwerking is die ook waterafstotend werkt, kun je dit goed in vochtige ruimtes als badkamers laten maken. Ben je benieuwd naar de reacties van andere klanten? Maak kennis met Harald en Mine, die graag vertellen over hun nieuwe badkamer. Ze lieten een beton ciré badkamer review achter, om anderen te vertellen over hun ervaring.

Harald en Mine waren op zoek naar een nieuwe badkamer en wilden een chique en vooral warme uitstraling, zodat zij lekker kunnen ontspannen in deze ruimte. Het mocht wel een beetje industrieel zijn, wat momenteel natuurlijk ontzettend hip is. Ze wilden dit graag combineren met messing kranen voor een hotel chique look. Tot slot was er nog één wens, welke voornamelijk afkomstig was van Mine, namelijk dat de afwerking geen naden zou bevatten. Dit zorgt er namelijk voor dat er minder schoonmaakwerk te verrichten is en vuil niet ophoopt.

De voordelen van beton ciré

De wensen van de klant waren dus helder en deze sluiten goed aan op de voordelen van beton ciré. Het is namelijk een zeer sterke afwerking, welke net als andere gietvloeren naadloos aangebracht wordt. Beton ciré is gemakkelijk schoon te houden en is krasbestendig, waardoor je hier jarenlang van kunt genieten. Daarnaast zijn de mogelijkheden met dit type afwerking eindeloos, want je kunt vrijwel elke kleur kiezen in een matte of glanzende finish. Dit ligt volledig aan jouw wensen en smaak. Harald en Mine hebben gekozen voor het onderstaande effect.

Harald vertelt: “Aangezien ik al ooit eerder een betonlook vloer heb gehad en daar erg enthousiast over was, was de keuze snel gemaakt: een betonlook badkamer. Na wat onderzoek zijn we ‘beton ciré’ tegengekomen. We vonden O-Design als partner om ons te helpen met de juiste kleuren en om het te maken. We hadden al het idee om met groen te werken, omdat we dat erg mooi vinden staan in de badkamer. Aangezien de kleurcombinaties met betonlook en beton ciré oneindig zijn, hebben we uiteindelijk voor donkergroene muren en een lichte zandtint voor de vloer gekozen. O-Design heeft ons stalen van die kleuren laten zien, zodat we een bepaald eindresultaat direct in ons hoofd konden verbeelden. De lichte betonlook vloer en het chique donkergroen van de beton ciré muren, in combinatie met de messing afwerking geeft exact de chique badkamer weer die wij voor ogen hadden.”

Wil jij ook beton ciré in huis?

Zoals je op de foto’s kunt zien spreekt het eindresultaat voor zich. Zou jij dit ook graag in jouw badkamer willen hebben? Of misschien zie je wel potentie voor je keuken, woonkamer of zelfs het toilet in de gang? We helpen jou heel graag met kleuradvies en komen het liefst even langs om de ruimte te bekijken. Zo word jij voorzien van de juiste informatie en kunnen we direct een plan van aanpak opstellen. Bel je ons voor een afspraak?

Beton Cire badkamer review_1