Skip to content

Gietvloer betonlook

Betonnen vloeren zijn razend populair, zowel voor zakelijke en commerciele als voor residentiele toepassingen. Een ‘echte’ betonnen vloer is echter niet altijd even praktisch. Hoewel een betonvloer bijzonder sterk is, voelt het niet erg comfortabel aan onder je voeten. Bovendien kan een betonnen vloer soms lastig schoon te maken zijn als het materiaal niet van een vochtbestendige coating voorzien is. O-Design laat je graag kennismaken met de mogelijkheden van een gietvloer in betonlook. Daarmee profiteer je van de stoere look en feel van een echte betonnen vloer, met de praktische eigenschappen van een gietvloer.

Offerte aanvragen

0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij – de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’
Nick Stöpler
Nick Stöpler
22/03/2022
Super nette vloer gelegd. Wat ik specifiek fijn vond, was dat Willem recht voor z’n raap is, en dingen uitlegt. Niet de standaard in vloerenland volgens mij.
Paul van der Heijden
Paul van der Heijden
22/03/2022
O-design geeft vakkundig advies en heeft een super strakke anti slip vloer in de garage gemaakt. Iemand die niet voor snel gaat maar, het beste resultaat. Een aanrader!
Gerrit Koetsier
Gerrit Koetsier
25/01/2022
wat een mooie winkel.ga zelf eens kijken zou ik zeggen

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat zijn de voordelen van betonlook gietvloeren?

Een gietvloer met betonlook heeft dezelfde rauwe uitstraling als een echte betonnen vloer, maar biedt veel meer voordelen. Onze betonlook gietvloeren zijn licht elastisch. Daardoor zijn ze niet alleen ongevoelig voor scheuren, ze bieden ook een zeer aangenaam loopcomfort. Ze nemen automatisch de temperatuur van de omgeving over, waardoor ze nooit koud aanvoelen. Een gietvloer in betonlook is tevens uitstekend geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. Het naadloze karakter en de uitstekende vochtbestendige eigenschappen maken een gietvloer in betonlook zeer makkelijk schoon te houden. Bovendien zijn onze gietvloeren in betonlook bijzonder slijtvast en duurzaam. Dit zijn vloeren waar je echt jarenlang plezier van hebt!

Ervaar de look en feel van robuust beton met de gietvloeren van O-Design!

O-Design is gespecialiseerd in het realiseren van hoogwaardige betonlook gietvloeren in vele verschillende kleuren, structuren en afwerkingen. Dankzij de vele mogelijkheden kunnen we de uitstraling van de vloer eenvoudig aanpassen aan jouw interieurstijl en persoonlijke voorkeur. Heb je interesse in een gietvloer in betonlook? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of bezoek onze showroom in Apeldoorn. Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen en je door onze vloerspecialisten van een gedegen advies laten voorzien.

Waarom kiezen voor een gietvloer betonlook van O-Design?

Bij O-Design hechten we veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige, duurzame producten en het realiseren van het best mogelijke eindresultaat. Ook onze service laat niets te wensen over! Indien gewenst kunnen we het hele proces voor je verzorgen. Naast het aanbrengen van je nieuwe gietvloer kunnen we bijvoorbeeld ook regelen dat je oude vloer verwijderd wordt, dat er vloerverwarming wordt aangelegd, en dat de plinten worden geplaatst.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.