Skip to content

Gietvloer betonlook

Betonnen vloeren zijn razend populair, zowel voor zakelijke en commerciele als voor residentiele toepassingen. Een ‘echte’ betonnen vloer is echter niet altijd even praktisch. Hoewel een betonvloer bijzonder sterk is, voelt het niet erg comfortabel aan onder je voeten. Bovendien kan een betonnen vloer soms lastig schoon te maken zijn als het materiaal niet van een vochtbestendige coating voorzien is. O-Design laat je graag kennismaken met de mogelijkheden van een gietvloer in betonlook. Daarmee profiteer je van de stoere look en feel van een echte betonnen vloer, met de praktische eigenschappen van een gietvloer.
PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer betonlook van O-Design?

Bij O-Design hechten we veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige, duurzame producten en het realiseren van het best mogelijke eindresultaat. Ook onze service laat niets te wensen over! Indien gewenst kunnen we het hele proces voor je verzorgen. Naast het aanbrengen van je nieuwe gietvloer kunnen we bijvoorbeeld ook regelen dat je oude vloer verwijderd wordt, dat er vloerverwarming wordt aangelegd, en dat de plinten worden geplaatst.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van betonlook gietvloeren?

Een gietvloer met betonlook heeft dezelfde rauwe uitstraling als een echte betonnen vloer, maar biedt veel meer voordelen. Onze betonlook gietvloeren zijn licht elastisch. Daardoor zijn ze niet alleen ongevoelig voor scheuren, ze bieden ook een zeer aangenaam loopcomfort. Ze nemen automatisch de temperatuur van de omgeving over, waardoor ze nooit koud aanvoelen. Een gietvloer in betonlook is tevens uitstekend geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. Het naadloze karakter en de uitstekende vochtbestendige eigenschappen maken een gietvloer in betonlook zeer makkelijk schoon te houden. Bovendien zijn onze gietvloeren in betonlook bijzonder slijtvast en duurzaam. Dit zijn vloeren waar je echt jarenlang plezier van hebt!

Ervaar de look en feel van robuust beton met de gietvloeren van O-Design!

O-Design is gespecialiseerd in het realiseren van hoogwaardige betonlook gietvloeren in vele verschillende kleuren, structuren en afwerkingen. Dankzij de vele mogelijkheden kunnen we de uitstraling van de vloer eenvoudig aanpassen aan jouw interieurstijl en persoonlijke voorkeur. Heb je interesse in een gietvloer in betonlook? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of bezoek onze showroom in Apeldoorn. Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen en je door onze vloerspecialisten van een gedegen advies laten voorzien.
PU Gietvloer

Ja, ik heb interesse in een gietvloer betonlook!

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.