Skip to content

Gietvloer grind

Waar veel mensen voorheen kozen voor laminaat of PVC als ze behoefte hadden aan een functionele en praktische vloer, zien we nu dat huishoudens én bedrijven massaal overstappen op gietvloeren. Echter is niet iedereen bekend met de vele mogelijkheden in kleuren, patronen en afwerkingen die er tegenwoordig mogelijk zijn. Zo kunnen we bij O-Design naast effen gietvloeren ook een grindvloer met grind effect realiseren. Ideaal voor wie behoefte heeft aan een unieke vloer met een speels effect!

Offerte aanvragen

0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij – de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’
Nick Stöpler
Nick Stöpler
22/03/2022
Super nette vloer gelegd. Wat ik specifiek fijn vond, was dat Willem recht voor z’n raap is, en dingen uitlegt. Niet de standaard in vloerenland volgens mij.
Paul van der Heijden
Paul van der Heijden
22/03/2022
O-design geeft vakkundig advies en heeft een super strakke anti slip vloer in de garage gemaakt. Iemand die niet voor snel gaat maar, het beste resultaat. Een aanrader!
Gerrit Koetsier
Gerrit Koetsier
25/01/2022
wat een mooie winkel.ga zelf eens kijken zou ik zeggen

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat zijn de voordelen van een grind gietvloer?

Gietvloeren hebben tal van praktische voordelen. Ze zijn sterk, licht elastisch en volledig naadloos, waardoor een strak en uniform geheel gecreëerd kan worden. En omdat gietvloeren volledig vochtbestendig zijn, kun je zonder problemen dweilen. Dat hoef je met een houten vloer niet te proberen! Gietvloeren zijn daarnaast uitstekend geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Een gietvloer grind biedt nog een extra voordeel ten opzichte van gietvloeren in effen kleuren, namelijk dat stof en vuil veel minder zichtbaar zijn. Dat maat een grind gietvloer de ideale oplossing voor drukke huishoudens en andere intensief belopen ruimtes!

Waarom kiezen voor een gietvloer grind van O-Design?

De toenemende populariteit van gietvloeren heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer bedrijven zijn die deze vloeren aanbieden. Toch is het raadzaam om enigszins kritisch te zijn op welk bedrijf je inschakelt. Een gietvloer is nu eenmaal een investering voor de lange termijn, dus je mag zeker hoge eisen stellen aan de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat. Bij O-Design nemen we nooit genoegen met minder dan het beste!

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van grind gietvloeren?

O-Design realiseert grind gietvloeren in uiteenlopende kleurcombinaties. Ook op het gebied van de afwerking kun je alle kanten op. Zo kun je kiezen voor een gietvloer grind met een matte of juist glanzende finish. Het is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft! Om een weloverwogen keuze te maken is het fijn als je de verschillende opties van dichtbij kunt bekijken. We nodigen je dan ook graag uit om eens langs te komen bij onze showroom aan de Deventerstraat in Apeldoorn, waar je naar hartenlust inspiratie op kunt doen voor je interieur. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.