fbpx Skip to content

Gietvloer grind

Waar veel mensen voorheen kozen voor laminaat of PVC als ze behoefte hadden aan een functionele en praktische vloer, zien we nu dat huishoudens én bedrijven massaal overstappen op gietvloeren. Echter is niet iedereen bekend met de vele mogelijkheden in kleuren, patronen en afwerkingen die er tegenwoordig mogelijk zijn. Zo kunnen we bij O-Design naast effen gietvloeren ook een grindvloer met grind effect realiseren. Ideaal voor wie behoefte heeft aan een unieke vloer met een speels effect!

Offerte aanvragen

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
0 +
Gudder Hadi
Gudder Hadi
25/10/2023
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met O-Design Gietvloeren. De ervaring was buitengewoon prettig en ik kan dit bedrijf zeker aanraden aan anderen. Hun toewijding, professionaliteit en uitstekende communicatie maakten het proces vlot en efficiënt. Dank je wel voor de geweldige samenwerking!
Soy-lin Bosch-fung
Soy-lin Bosch-fung
23/07/2023
O-design heeft een prachtige lavasteen gietvloer bij ons gegoten. Doordat het een familiebedrijf is, zijn de lijntjes heel kort en krijg je direct antwoord op al je vragen. Dank je wel dat jullie de planning voor ons hebben aangepast en hierdoor het weekend zelfs hebben doorgewerkt. Willem, je bent een vakman pur sang met het hart op de juiste plek.
maud aertsen
maud aertsen
15/03/2023
Hele mooie showroom, er wordt de tijd genomen en meegedacht, veel keuze en veel uitleg. Wij dachten epoxy te willen maar uiteindelijk lava gekozen. Meerdere bedrijven gezien en offertes vergeleken, o-design kan patronen / reliëf aanbrengen in lava, dat is meer arbeid, maar ontzettend mooi en zeer krasbestendig. Goede prijs / kwaliteit verhouding
Erik Vos
Erik Vos
19/01/2023
Top bedrijf met mooie producten en goede adviezen, zeker de moeite waard om de showroom te bezoeken.
Rob Verkerk
Rob Verkerk
13/11/2022
O-design Gietvloeren maakt het voor een klant heel eenvoudig. Prachtige showroom, duidelijke informatie, goede afspraken die nagekomen worden en bovenal topkwaliteit en topservice. Een aanwinst voor Apeldoorn!
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij - de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat zijn de voordelen van een grind gietvloer?

Gietvloeren hebben tal van praktische voordelen. Ze zijn sterk, licht elastisch en volledig naadloos, waardoor een strak en uniform geheel gecreëerd kan worden. En omdat gietvloeren volledig vochtbestendig zijn, kun je zonder problemen dweilen. Dat hoef je met een houten vloer niet te proberen! Gietvloeren zijn daarnaast uitstekend geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Een gietvloer grind biedt nog een extra voordeel ten opzichte van gietvloeren in effen kleuren, namelijk dat stof en vuil veel minder zichtbaar zijn. Dat maat een grind gietvloer de ideale oplossing voor drukke huishoudens en andere intensief belopen ruimtes!

Waarom kiezen voor een gietvloer grind van O-Design?

De toenemende populariteit van gietvloeren heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer bedrijven zijn die deze vloeren aanbieden. Toch is het raadzaam om enigszins kritisch te zijn op welk bedrijf je inschakelt. Een gietvloer is nu eenmaal een investering voor de lange termijn, dus je mag zeker hoge eisen stellen aan de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat. Bij O-Design nemen we nooit genoegen met minder dan het beste!

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van grind gietvloeren?

O-Design realiseert grind gietvloeren in uiteenlopende kleurcombinaties. Ook op het gebied van de afwerking kun je alle kanten op. Zo kun je kiezen voor een gietvloer grind met een matte of juist glanzende finish. Het is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft! Om een weloverwogen keuze te maken is het fijn als je de verschillende opties van dichtbij kunt bekijken. We nodigen je dan ook graag uit om eens langs te komen bij onze showroom aan de Deventerstraat in Apeldoorn, waar je naar hartenlust inspiratie op kunt doen voor je interieur. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.