Skip to content

Gietvloer grind

Waar veel mensen voorheen kozen voor laminaat of PVC als ze behoefte hadden aan een functionele en praktische vloer, zien we nu dat huishoudens én bedrijven massaal overstappen op gietvloeren. Echter is niet iedereen bekend met de vele mogelijkheden in kleuren, patronen en afwerkingen die er tegenwoordig mogelijk zijn. Zo kunnen we bij O-Design naast effen gietvloeren ook een grindvloer met grind effect realiseren. Ideaal voor wie behoefte heeft aan een unieke vloer met een speels effect!
PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer grind van O-Design?

De toenemende populariteit van gietvloeren heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer bedrijven zijn die deze vloeren aanbieden. Toch is het raadzaam om enigszins kritisch te zijn op welk bedrijf je inschakelt. Een gietvloer is nu eenmaal een investering voor de lange termijn, dus je mag zeker hoge eisen stellen aan de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat. Bij O-Design nemen we nooit genoegen met minder dan het beste!

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van een grind gietvloer?

Gietvloeren hebben tal van praktische voordelen. Ze zijn sterk, licht elastisch en volledig naadloos, waardoor een strak en uniform geheel gecreëerd kan worden. En omdat gietvloeren volledig vochtbestendig zijn, kun je zonder problemen dweilen. Dat hoef je met een houten vloer niet te proberen! Gietvloeren zijn daarnaast uitstekend geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Een gietvloer grind biedt nog een extra voordeel ten opzichte van gietvloeren in effen kleuren, namelijk dat stof en vuil veel minder zichtbaar zijn. Dat maat een grind gietvloer de ideale oplossing voor drukke huishoudens en andere intensief belopen ruimtes!

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van grind gietvloeren?

O-Design realiseert grind gietvloeren in uiteenlopende kleurcombinaties. Ook op het gebied van de afwerking kun je alle kanten op. Zo kun je kiezen voor een gietvloer grind met een matte of juist glanzende finish. Het is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft! Om een weloverwogen keuze te maken is het fijn als je de verschillende opties van dichtbij kunt bekijken. We nodigen je dan ook graag uit om eens langs te komen bij onze showroom aan de Deventerstraat in Apeldoorn, waar je naar hartenlust inspiratie op kunt doen voor je interieur. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!
PU Gietvloer

Interesse in een gietvloer grind?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.