Skip to content

Decochip gietvloer

Wil je graag een speelse gietvloer in jouw bedrijfspand, school, zwembadhal of industriële omgeving? Dat kan met een decochip gietvloer. Een decochip gietvloer is vergelijkbaar met een epoxy of PU gietvloer, maar bevat het speelse element van kleurvlokken in de vloer. Je kunt het effect vergelijken met confetti wat verspreid ligt over de vloer, waardoor het geheel wat minder strak of zakelijk oogt. Dit kan prima in een zakelijke omgeving, bijvoorbeeld door neutrale kleuren te kiezen voor de decochips. Wil je het juist wat speelser en gezelliger, dan kun je meer uitgesproken kleuren kiezen. O-Design komt graag bij je langs om de ideale decochip gietvloer voor jou te maken.
decochip gietvloer

Waarom O-Design?

Veel bedrijven kunnen een gietvloer bij jou thuis maken of een wand stucen, maar kunnen ze dit ook perfect doen? Als jij geen genoegen neemt met een gemiddelde gietvloer of wandafwerking en enkel het beste in huis zou willen hebben, dan kun je bij O-Design terecht. Daarnaast regelen wij alles van A tot Z voor jouw vloer of wand! Dus ook de vloerverwarming, verwijderen van oude wand- of vloerafwerking, niets is voor ons te gek.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

De aankleding van het interieur van een bedrijfspand begint bij het fundament: de vloer. Met de keuze voor een specifieke vloer kun je als bedrijf karakter laten zien en tegelijkertijd een fijne omgeving creëren voor je medewerkers. Decochip gietvloeren zijn speels van karakter, bieden een fijne werkomgeving en zijn vandaag de dag in alle soorten, maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. Bij O-Design in Apeldoorn kun je terecht voor de diverse vloersystemen voorzien van een specifiek design. Kies voor een unieke uitstraling met een decochip gietvloer voor jouw bedrijf.

Voordelen van een decochip gietvloer

– Naadloos, dus gemakkelijk schoon te houden
– Speels en decoratief karakter
– Kleuren naar eigen wens samen te stellen
– Slijt- en krasvast

Sinds 17 januari 2022 heeft O-Design haar eigen showroom in Apeldoorn. We nodigen je van harte uit om onze decochip gietvloeren te komen bekijken, zodat je wat inspiratie kunt opdoen. Kom je binnenkort bij ons langs?
decochip gietvloer

Een offerte op maat nodig?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.