Skip to content

Beton ciré vloer en wand

Beton ciré kan uitstekend gebruikt worden als vloer, maar ook op de wanden. Het geeft de perfecte industriële betonlook die bij veel mensen zo ontzettend geliefd is. Het kan een stoere en koele uitstraling geven, maar met de juiste styling kun je het juist ook erg warm en knus aankleden. Dit maakt deze afwerking ontzettend veelzijdig, waardoor iedereen er wel iets persoonlijks van kan maken. Het gaat jaren mee en behoud een uitstekende staat met het juiste onderhoud.
Beton ciré vloer en wand

Waarom O-Design?

Veel bedrijven kunnen een gietvloer bij jou thuis maken of een wand stucen, maar kunnen ze dit ook perfect doen? Als jij geen genoegen neemt met een gemiddelde gietvloer of wandafwerking en enkel het beste in huis zou willen hebben, dan kun je bij O-Design terecht. Daarnaast regelen wij alles van A tot Z voor jouw vloer of wand! Dus ook de vloerverwarming, verwijderen van oude wand- of vloerafwerking, niets is voor ons te gek.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een zeer sterke afwerking van uw vloer of wanden met een gepolijst of gewreven beton. Het is een waterafstotend betonstuc en is afkomstig uit Frankrijk, vandaar de Franse benaming. Het wordt daar al tientallen jaren gebruikt in keukens en badkamers, vanwege de water- en vuilafstotende kwaliteit en de krasbestendigheid. Beton ciré wordt met de hand door middel van vegen gemaakt en aangebracht, waardoor elke afwerking uniek is. Je kunt het zowel mat als glanzend laten afwerken, dat ligt maar net aan wat jij zelf mooi vindt en in welke ruimte het aangebracht wordt.

Het is niet aan te raden om zelf beton ciré aan te brengen, want dit is een zeer tijdrovende klus welke aardig wat expertise vraagt. Om een mooie beton ciré vloer en wand aan te brengen zijn er meerdere, dunne lagen van enkele millimeters dik nodig. Elke laag moet voldoende tijd krijgen om te drogen en uit te harden, waarna het oppervlak geschuurd en stofvrij gemaakt wordt. Tot slot wordt het oppervlak geïmpregneerd en gecoat, zodat deze waterdicht blijft. Door een specialist als O-Design in te schakelen weet je zeker dat de klus snel en vakkundig uitgevoerd wordt en dat je uiterst tevreden bent met het eindresultaat.

De voordelen van beton ciré

Een beton ciré vloer en wand heeft meerdere voordelen. Het is een ontzettend sterke afwerking, waardoor het lang meegaat. We zetten de voordelen graag voor je op een rijtje.

  • Slijt- en krasbestendig
  • Naadloos, dus weinig ophoping van vuil
  • Beton ciré is vloeistofdicht, waardoor je niet snel vlekken krijgt
  • Weinig onderhoud nodig, regelmatig stofzuigen is voldoende
  • Kleine scheurtjes zijn gemakkelijk te repareren
  • Kan over verschillende typen ondergrond geplaatst worden
  • Beton ciré is geschikt voor meerdere ruimtes, waaronder de woonkamer en badkamer

Door de jarenlange ervaring van O-Design kunnen wij de perfecte betonlook aanbrengen met beton ciré vloer en wand bij jou thuis. Het maakt niet uit of je beton ciré in de woonkamer, keuken of badkamer wilt laten maken, want wij hebben kennis over de juiste technieken voor elke ruimte. Neem contact met ons op voor meer informatie over de wand- en vloerafwerking beton ciré, vertel ons je wensen en we denken graag met jou mee!

Sinds 17 januari 2022 heeft O-Design haar eigen showroom in Apeldoorn. We nodigen je van harte uit om onze beton ciré vloer en wand te komen bekijken, zodat je wat inspiratie kunt opdoen voor in je eigen woning. Kom je binnenkort bij ons langs?

Beton ciré vloer en wand

Ben jij fan van een Italiaans stucwerk en wil je dit het liefst bij jou thuis zien? Dat kan O-Design voor je bewerkstelligen.

Een offerte op maat nodig?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.