Skip to content

Gietvloer reparatie

Heb je behoefte aan een oersterke, duurzame vloer die er jaren na het plaatsen nog altijd als nieuw uitziet, dan kies je voor een gietvloer. Desondanks kan het voorkomen dat er op een gegeven moment toch slijtage optreedt als gevolg van jarenlang intensief gebruik. Misschien is er ergens een scheur ontstaan. Of misschien heb je de gietvloer in je woning overgenomen van de vorige bewoner en heb je geen idee hoe de beschadigingen ontstaan zijn. Hoe dan ook, als je een goed adres zoekt voor gietvloer reparatie dan zijn de specialisten van O-Design je graag van dienst!
PU Gietvloer

Waarom O-Design inschakelen voor een gietvloer reparatie?

O-Design heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het leggen van vloeren. Alle gietvloeren die wij aanbrengen zijn duurzaam ontworpen vloersystemen. Op die manier kunnen wij onze klanten de zekerheid bieden van een gietvloer die jarenlang mooi blijft. Je krijgt niet voor niets standaard 5 jaar garantie op onze gietvloeren. Bij gietvloer reparaties hanteren we dezelfde hoge standaarden als bij nieuwe gietvloeren!

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van gietvloer reparaties

Polyurethaan vloeren zijn licht elastisch, waardoor ze niet snel scheuren, en epoxy gietvloeren zijn nog sterker en harder dan beton. We kunnen dus rustig stellen dat als je een gietvloer hebt, deze niet zo makkelijk zal beschadigen. Mocht je toch geconfronteerd worden met krassen, scheuren of andere vormen van beschadiging, dan kun je de vakkundige gietvloer specialisten van O-Design inschakelen voor gietvloer reparatie. Wij beschikken over de benodigde kennis en middelen om alle soorten gietvloeren te herstellen. Op die manier zorgen we ervoor dat je nog jaren plezier hebt van je gietvloer.

Gietvloer vervangen? Ook dan kun je bij ons terecht!

Is je gietvloer op een gegeven moment écht aan vervanging toe? Neem ook dan zeker even contact met ons op. Wij kunnen je alles vertellen over eventueel een gietvloer recyclen. Daarnaast kun je natuurlijk ook van onze diensten gebruik maken om een nieuwe gietvloer aan te brengen. Daarbij heb je niet alleen keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen, maar ook uit diverse materialen. Naast PU gietvloeren, epoxy gietvloeren en decochip gietvloeren hebben wij ook bijzonder duurzame gietvloeren in het assortiment. Deze zijn volledig uit milieuvriendelijke materialen vervaardigd en ook nog eens recyclebaar. Wat wil je nog meer?
PU Gietvloer

Benieuwd naar de kosten van een gietvloer reparatie?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.