fbpx Skip to content

Gietvloer reparatie

Heb je behoefte aan een oersterke, duurzame vloer die er jaren na het plaatsen nog altijd als nieuw uitziet, dan kies je voor een gietvloer. Desondanks kan het voorkomen dat er op een gegeven moment toch slijtage optreedt als gevolg van jarenlang intensief gebruik. Misschien is er ergens een scheur ontstaan. Of misschien heb je de gietvloer in je woning overgenomen van de vorige bewoner en heb je geen idee hoe de beschadigingen ontstaan zijn. Hoe dan ook, als je een goed adres zoekt voor gietvloer reparatie dan zijn de specialisten van O-Design je graag van dienst!

Offerte aanvragen

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
0 +
Gudder Hadi
Gudder Hadi
25/10/2023
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met O-Design Gietvloeren. De ervaring was buitengewoon prettig en ik kan dit bedrijf zeker aanraden aan anderen. Hun toewijding, professionaliteit en uitstekende communicatie maakten het proces vlot en efficiënt. Dank je wel voor de geweldige samenwerking!
Soy-lin Bosch-fung
Soy-lin Bosch-fung
23/07/2023
O-design heeft een prachtige lavasteen gietvloer bij ons gegoten. Doordat het een familiebedrijf is, zijn de lijntjes heel kort en krijg je direct antwoord op al je vragen. Dank je wel dat jullie de planning voor ons hebben aangepast en hierdoor het weekend zelfs hebben doorgewerkt. Willem, je bent een vakman pur sang met het hart op de juiste plek.
maud aertsen
maud aertsen
15/03/2023
Hele mooie showroom, er wordt de tijd genomen en meegedacht, veel keuze en veel uitleg. Wij dachten epoxy te willen maar uiteindelijk lava gekozen. Meerdere bedrijven gezien en offertes vergeleken, o-design kan patronen / reliëf aanbrengen in lava, dat is meer arbeid, maar ontzettend mooi en zeer krasbestendig. Goede prijs / kwaliteit verhouding
Erik Vos
Erik Vos
19/01/2023
Top bedrijf met mooie producten en goede adviezen, zeker de moeite waard om de showroom te bezoeken.
Rob Verkerk
Rob Verkerk
13/11/2022
O-design Gietvloeren maakt het voor een klant heel eenvoudig. Prachtige showroom, duidelijke informatie, goede afspraken die nagekomen worden en bovenal topkwaliteit en topservice. Een aanwinst voor Apeldoorn!
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij - de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van gietvloer reparaties

Polyurethaan vloeren zijn licht elastisch, waardoor ze niet snel scheuren, en epoxy gietvloeren zijn nog sterker en harder dan beton. We kunnen dus rustig stellen dat als je een gietvloer hebt, deze niet zo makkelijk zal beschadigen. Mocht je toch geconfronteerd worden met krassen, scheuren of andere vormen van beschadiging, dan kun je de vakkundige gietvloer specialisten van O-Design inschakelen voor gietvloer reparatie. Wij beschikken over de benodigde kennis en middelen om alle soorten gietvloeren te herstellen. Op die manier zorgen we ervoor dat je nog jaren plezier hebt van je gietvloer.

Gietvloer vervangen? Ook dan kun je bij ons terecht!

Is je gietvloer op een gegeven moment écht aan vervanging toe? Neem ook dan zeker even contact met ons op. Wij kunnen je alles vertellen over eventueel een gietvloer recyclen. Daarnaast kun je natuurlijk ook van onze diensten gebruik maken om een nieuwe gietvloer aan te brengen. Daarbij heb je niet alleen keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen, maar ook uit diverse materialen. Naast PU gietvloeren, epoxy gietvloeren en decochip gietvloeren hebben wij ook bijzonder duurzame gietvloeren in het assortiment. Deze zijn volledig uit milieuvriendelijke materialen vervaardigd en ook nog eens recyclebaar. Wat wil je nog meer?

Waarom O-Design inschakelen voor een gietvloer reparatie?

O-Design heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het leggen van vloeren. Alle gietvloeren die wij aanbrengen zijn duurzaam ontworpen vloersystemen. Op die manier kunnen wij onze klanten de zekerheid bieden van een gietvloer die jarenlang mooi blijft. Je krijgt niet voor niets standaard 5 jaar garantie op onze gietvloeren. Bij gietvloer reparaties hanteren we dezelfde hoge standaarden als bij nieuwe gietvloeren!

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.