Skip to content

Gietvloer zandkleur

Wil je een gietvloer laten plaatsen maar ben je er nog niet uit welke kleur het gaat worden? O-Design laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is met een gietvloer in zandkleur. Onze schitterende zandkleur gietvloeren hebben een subtiele elegantie en doen ons denken aan de zachte texturen en rustgevende kleuren van een strandwandeling op blote voeten. Je zou bijna denken dat je op vakantie bent in je eigen huis! Vanzelfsprekend zijn er diverse variaties mogelijk, zodat je verzekerd bent van een gietvloer die perfect past bij de rest van je interieur.

Offerte aanvragen

0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij – de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’
Nick Stöpler
Nick Stöpler
22/03/2022
Super nette vloer gelegd. Wat ik specifiek fijn vond, was dat Willem recht voor z’n raap is, en dingen uitlegt. Niet de standaard in vloerenland volgens mij.
Paul van der Heijden
Paul van der Heijden
22/03/2022
O-design geeft vakkundig advies en heeft een super strakke anti slip vloer in de garage gemaakt. Iemand die niet voor snel gaat maar, het beste resultaat. Een aanrader!
Gerrit Koetsier
Gerrit Koetsier
25/01/2022
wat een mooie winkel.ga zelf eens kijken zou ik zeggen

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Welke voordelen bieden gietvloeren in zandkleur?

Als je behoefte hebt aan een duurzame vloer met goede vochtbestendige en slijtvaste eigenschappen, dan is een gietvloer de beste investering die je kunt doen. Een gietvloer wordt naadloos aangebracht op de ondervloer om een mooi egaal geheel te creëren. Het ontbreken van voegen, naden en kieren maakt gietvloeren zeer geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. En wist je dat je een gietvloer zonder problemen kunt combineren met vloerverwarming? We hebben het nu alleen nog over de praktische eigenschappen gehad. Maar ook op esthetisch vlak zullen onze gietvloeren zeker niet teleurstellen.

Ontdek de mooiste zandkleur gietvloeren bij O-Design!

Zand bevat eindeloos veel kleurvariaties. En dat geldt ook voor onze zandkleur gietvloeren! Droomt jouw innerlijke interieurontwerper ook van een frisse en lichte beach house look? Combineer dan een gietvloer in zandkleur met wit en hemelblauw, aquamarijn of turquoise. Je kunt echter ook compleet andere looks creëren met dezelfde zandkleur gietvloer. Zandkleur valt namelijk onder de neutrale kleuren, waardoor er eindeloos veel combinaties mogelijk zijn. Voor een warm en levendig kleurenpalet kun je zandkleur bijvoorbeeld combineren met roze, rood of bruintinten. Wil je je graag rustig oriënteren op de mogelijkheden van een gietvloer in zandkleur? Kom dan eens langs bij onze showroom in Apeldoorn! We laten je graag zien welke fantastische vloeren wij voor je kunnen realiseren.

Waarom een gietvloer zandkleur van O-Design?

Een gietvloer is geen goedkope laminaatvloer die je over een paar jaar weer moet vervangen. Integendeel, een gietvloer is een investering waar je jarenlang plezier van moet hebben. Daarom werken we bij O-Design uitsluitend met de beste materialen, zodat we een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam resultaat kunnen garanderen.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.