Skip to content

Gietvloer zandkleur

Wil je een gietvloer laten plaatsen maar ben je er nog niet uit welke kleur het gaat worden? O-Design laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is met een gietvloer in zandkleur. Onze schitterende zandkleur gietvloeren hebben een subtiele elegantie en doen ons denken aan de zachte texturen en rustgevende kleuren van een strandwandeling op blote voeten. Je zou bijna denken dat je op vakantie bent in je eigen huis! Vanzelfsprekend zijn er diverse variaties mogelijk, zodat je verzekerd bent van een gietvloer die perfect past bij de rest van je interieur.
PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer zandvloer van O-Design?

Een gietvloer is geen goedkope laminaatvloer die je over een paar jaar weer moet vervangen. Integendeel, een gietvloer is een investering waar je jarenlang plezier van moet hebben. Daarom werken we bij O-Design uitsluitend met de beste materialen, zodat we een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam resultaat kunnen garanderen.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Welke voordelen bieden gietvloeren in zandkleur?

Als je behoefte hebt aan een duurzame vloer met goede vochtbestendige en slijtvaste eigenschappen, dan is een gietvloer de beste investering die je kunt doen. Een gietvloer wordt naadloos aangebracht op de ondervloer om een mooi egaal geheel te creëren. Het ontbreken van voegen, naden en kieren maakt gietvloeren zeer geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. En wist je dat je een gietvloer zonder problemen kunt combineren met vloerverwarming? We hebben het nu alleen nog over de praktische eigenschappen gehad. Maar ook op esthetisch vlak zullen onze gietvloeren zeker niet teleurstellen.

Ontdek de mooiste zandkleur gietvloeren bij O-Design!

Zand bevat eindeloos veel kleurvariaties. En dat geldt ook voor onze zandkleur gietvloeren! Droomt jouw innerlijke interieurontwerper ook van een frisse en lichte beach house look? Combineer dan een gietvloer in zandkleur met wit en hemelblauw, aquamarijn of turquoise. Je kunt echter ook compleet andere looks creëren met dezelfde zandkleur gietvloer. Zandkleur valt namelijk onder de neutrale kleuren, waardoor er eindeloos veel combinaties mogelijk zijn. Voor een warm en levendig kleurenpalet kun je zandkleur bijvoorbeeld combineren met roze, rood of bruintinten. Wil je je graag rustig oriënteren op de mogelijkheden van een gietvloer in zandkleur? Kom dan eens langs bij onze showroom in Apeldoorn! We laten je graag zien welke fantastische vloeren wij voor je kunnen realiseren.
PU Gietvloer

Interesse in een gietvloer zandkleur?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.