Skip to content

Gietvloer slaapkamer

We zien steeds meer mensen die de voorkeur geven aan een gietvloer in plaats van een parketvloer, laminaatvloer of PVC vloer. Dat is niet zo verwonderlijk, want gietvloeren bieden tal van voordelen ten opzichte van andere vloertypes. Ook in de slaapkamer is een gietvloer erg praktisch. O-Design vertelt je graag wat meer over de voordelen van een gietvloer in de slaapkamer en wat wij op dit gebied voor je kunnen betekenen.
PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer in de slaapkamer van O-Design?

Bij O-Design gaan we verder dan alleen je vloer aanbrengen. We kunnen alles voor je regelen! Van het verwijderen van de oude vloerafwerking tot het egaliseren van de ondervloer en van het installeren van vloerverwarming tot het afwerken van de nieuwe slaapkamer gietvloer.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van gietvloeren in de slaapkamer?

De slaapkamer is de plek waar we tot ons zelf kunnen komen, kunnen ontspannen en uitrusten. Het is ook een ruimte waar hygiëne extra belangrijk is. Zeker voor mensen met een allergie voor huisstofmijt is het cruciaal om te kiezen voor een vloer die makkelijk schoon te maken is. Mede vanwege het naadloze oppervlak is een gietvloer wat dat betreft de beste keuze die je kunt maken. In tegenstelling tot bij bijvoorbeeld parket en laminaat zijn er geen voegen, naden en kieren waar zich stof en vuil kan gaan ophopen. Gietvloeren zijn overigens ook uitstekend geschikt voor huishoudens met vloerverwarming. Maar zelfs als je geen vloerverwarming hebt, zal een gietvloer in de slaapkamer nooit koud aanvoelen onder je voeten; het materiaal neemt altijd namelijk de temperatuur van de omgeving aan.

Welke kleuren zijn er mogelijk voor een slaapkamer gietvloer?

O-Design realiseert gietvloeren in alle denkbare kleuren. Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan een neutrale kleur die overal mee te combineren is, aan rustgevende pasteltinten of juist aan levendige en felle kleuren – het kan allemaal! Ook op het gebied van de afwerking van je slaapkamer gietvloer is er veel mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een glanzende of juist een matte finish. Het is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft! Goed om te weten is dat wij ook duurzame gietvloeren leveren welke volledig uit milieuvriendelijke materialen zijn vervaardigd. Informeer gerust naar de mogelijkheden of kom langs bij onze showroom in Apeldoorn om inspiratie op te doen.
PU Gietvloer

Interesse in slaapkamer gietvloeren?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.