fbpx Skip to content

Gietvloer winkel

Denk je erover om een gietvloer te laten plaatsen? Dan wil je natuurlijk wel weten waar je aan toe bent wat de kosten betreft. Online een offerte aanvragen voor een nieuwe gietvloer is met enkele muisklikken geregeld en geeft alvast een aardige indicatie van de prijs. Bij O-Design weten we echter als geen ander dat het fijn is om je op je gemak te kunnen oriënteren op de mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. We nodigen je dan ook graag uit om langs te komen bij onze gietvloer winkel in Apeldoorn!

Offerte aanvragen

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
0 +
Gudder Hadi
Gudder Hadi
25/10/2023
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met O-Design Gietvloeren. De ervaring was buitengewoon prettig en ik kan dit bedrijf zeker aanraden aan anderen. Hun toewijding, professionaliteit en uitstekende communicatie maakten het proces vlot en efficiënt. Dank je wel voor de geweldige samenwerking!
Soy-lin Bosch-fung
Soy-lin Bosch-fung
23/07/2023
O-design heeft een prachtige lavasteen gietvloer bij ons gegoten. Doordat het een familiebedrijf is, zijn de lijntjes heel kort en krijg je direct antwoord op al je vragen. Dank je wel dat jullie de planning voor ons hebben aangepast en hierdoor het weekend zelfs hebben doorgewerkt. Willem, je bent een vakman pur sang met het hart op de juiste plek.
maud aertsen
maud aertsen
15/03/2023
Hele mooie showroom, er wordt de tijd genomen en meegedacht, veel keuze en veel uitleg. Wij dachten epoxy te willen maar uiteindelijk lava gekozen. Meerdere bedrijven gezien en offertes vergeleken, o-design kan patronen / reliëf aanbrengen in lava, dat is meer arbeid, maar ontzettend mooi en zeer krasbestendig. Goede prijs / kwaliteit verhouding
Erik Vos
Erik Vos
19/01/2023
Top bedrijf met mooie producten en goede adviezen, zeker de moeite waard om de showroom te bezoeken.
Rob Verkerk
Rob Verkerk
13/11/2022
O-design Gietvloeren maakt het voor een klant heel eenvoudig. Prachtige showroom, duidelijke informatie, goede afspraken die nagekomen worden en bovenal topkwaliteit en topservice. Een aanwinst voor Apeldoorn!
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij - de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat mag ik verwachten van jullie gietvloer winkel?

Sinds januari 2022 heeft O-Design een eigen gietvloer winkel in Apeldoorn, waar je op je gemak de verschillende mogelijkheden van gietvloeren kunt bekijken. Je kunt bij ons terecht voor PU gietvloeren, epoxy gietvloeren, decochip gietvloeren en beton ciré vloeren. We zijn misschien nog wel het meest trots op de duurzame Cerezo gietvloeren. Volledig vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen, voorzien van het Cradle to Cradle keurmerk en bovendien verkrijgbaar in alle RAL en NCS kleuren. Er is wat ons betreft geen enkele reden om niet voor de meest duurzame optie te kiezen! Behalve gietvloeren vind je in onze gietvloer winkel ook volop inspiratie op het gebied van wanden en boomstamtafels.

Bezoek onze gietvloer winkel in Apeldoorn!

De gietvloer winkel van O-Design is gevestigd aan de Deventerstraat 58 in Apeldoorn en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00. Heb je behoefte aan meer informatie of een deskundig advies op maat? Dan raden we je aan om voorafgaand aan je bezoek even een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken. Bel of mail ons even of maak gebruik van het contactformulier op onze website. We hopen je spoedig in onze gietvloer winkel te mogen verwelkomen!

Waarom kiezen voor een gietvloer winkel O-Design?

Het maakt niet uit het nu gaat om een woning, een bedrijfspand of een openbare ruimte; als je een gietvloer laat plaatsen wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een hoogwaardig eindresultaat dat in alle opzichten aan je wensen voldoet. Bij O-Design denken we altijd met je mee en streven we bij elk project weer naar perfectie!

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.

Onze showroom is gesloten

Van 7 juni t/m 22 juni is onze showroom gesloten, het is dan niet mogelijk een afspraak te maken. Plan vooral een afspraak in na 22 juni, dan staan we graag weer voor je klaar!