Skip to content

Gietvloer winkel

Denk je erover om een gietvloer te laten plaatsen? Dan wil je natuurlijk wel weten waar je aan toe bent wat de kosten betreft. Online een offerte aanvragen voor een nieuwe gietvloer is met enkele muisklikken geregeld en geeft alvast een aardige indicatie van de prijs. Bij O-Design weten we echter als geen ander dat het fijn is om je op je gemak te kunnen oriënteren op de mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. We nodigen je dan ook graag uit om langs te komen bij onze gietvloer winkel in Apeldoorn!
PU Gietvloer

Waarom O-Design?

Het maakt niet uit het nu gaat om een woning, een bedrijfspand of een openbare ruimte; als je een gietvloer laat plaatsen wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een hoogwaardig eindresultaat dat in alle opzichten aan je wensen voldoet. Bij O-Design denken we altijd met je mee en streven we bij elk project weer naar perfectie!

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat mag ik verwachten van jullie gietvloer winkel?

Sinds januari 2022 heeft O-Design een eigen gietvloer winkel in Apeldoorn, waar je op je gemak de verschillende mogelijkheden van gietvloeren kunt bekijken. Je kunt bij ons terecht voor PU gietvloeren, epoxy gietvloeren, decochip gietvloeren en beton ciré vloeren. We zijn misschien nog wel het meest trots op de duurzame Cerezo gietvloeren. Volledig vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen, voorzien van het Cradle to Cradle keurmerk en bovendien verkrijgbaar in alle RAL en NCS kleuren. Er is wat ons betreft geen enkele reden om niet voor de meest duurzame optie te kiezen! Behalve gietvloeren vind je in onze gietvloer winkel ook volop inspiratie op het gebied van wanden en boomstamtafels.

Bezoek onze gietvloer winkel in Apeldoorn!

De gietvloer winkel van O-Design is gevestigd aan de Deventerstraat 58 in Apeldoorn en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00. Heb je behoefte aan meer informatie of een deskundig advies op maat? Dan raden we je aan om voorafgaand aan je bezoek even een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken. Bel of mail ons even of maak gebruik van het contactformulier op onze website. We hopen je spoedig in onze gietvloer winkel te mogen verwelkomen!
PU Gietvloer

Benieuwd naar de kosten van een gietvloer?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.