Skip to content

Gietvloer winkel

Denk je erover om een gietvloer te laten plaatsen? Dan wil je natuurlijk wel weten waar je aan toe bent wat de kosten betreft. Online een offerte aanvragen voor een nieuwe gietvloer is met enkele muisklikken geregeld en geeft alvast een aardige indicatie van de prijs. Bij O-Design weten we echter als geen ander dat het fijn is om je op je gemak te kunnen oriënteren op de mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. We nodigen je dan ook graag uit om langs te komen bij onze gietvloer winkel in Apeldoorn!

Offerte aanvragen

0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij – de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’
Nick Stöpler
Nick Stöpler
22/03/2022
Super nette vloer gelegd. Wat ik specifiek fijn vond, was dat Willem recht voor z’n raap is, en dingen uitlegt. Niet de standaard in vloerenland volgens mij.
Paul van der Heijden
Paul van der Heijden
22/03/2022
O-design geeft vakkundig advies en heeft een super strakke anti slip vloer in de garage gemaakt. Iemand die niet voor snel gaat maar, het beste resultaat. Een aanrader!
Gerrit Koetsier
Gerrit Koetsier
25/01/2022
wat een mooie winkel.ga zelf eens kijken zou ik zeggen

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat mag ik verwachten van jullie gietvloer winkel?

Sinds januari 2022 heeft O-Design een eigen gietvloer winkel in Apeldoorn, waar je op je gemak de verschillende mogelijkheden van gietvloeren kunt bekijken. Je kunt bij ons terecht voor PU gietvloeren, epoxy gietvloeren, decochip gietvloeren en beton ciré vloeren. We zijn misschien nog wel het meest trots op de duurzame Cerezo gietvloeren. Volledig vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen, voorzien van het Cradle to Cradle keurmerk en bovendien verkrijgbaar in alle RAL en NCS kleuren. Er is wat ons betreft geen enkele reden om niet voor de meest duurzame optie te kiezen! Behalve gietvloeren vind je in onze gietvloer winkel ook volop inspiratie op het gebied van wanden en boomstamtafels.

Bezoek onze gietvloer winkel in Apeldoorn!

De gietvloer winkel van O-Design is gevestigd aan de Deventerstraat 58 in Apeldoorn en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00. Heb je behoefte aan meer informatie of een deskundig advies op maat? Dan raden we je aan om voorafgaand aan je bezoek even een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken. Bel of mail ons even of maak gebruik van het contactformulier op onze website. We hopen je spoedig in onze gietvloer winkel te mogen verwelkomen!

Waarom kiezen voor een gietvloer winkel O-Design?

Het maakt niet uit het nu gaat om een woning, een bedrijfspand of een openbare ruimte; als je een gietvloer laat plaatsen wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een hoogwaardig eindresultaat dat in alle opzichten aan je wensen voldoet. Bij O-Design denken we altijd met je mee en streven we bij elk project weer naar perfectie!

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.