Skip to content

Gietvloer beige

Als het op vloeren aankomt, is het vaak wenselijk om voor een neutrale kleur te kiezen. Omdat neutrale kleuren overal mee gecombineerd kunnen worden, heb je de vrijheid om je complete inrichting te veranderen zonder dat je meteen een andere vloer moet laten plaatsen. Neutrale kleuren zijn de werkpaarden van mooie interieurs! Het kan echter best een uitdaging zijn om de juiste neutrale kleur voor je nieuwe vloer te bepalen. O-Design laat je graag kennismaken met de mogelijkheden van een gietvloer in beige.
PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer in beige van O-Design?

Wanneer je kiest voor een gietvloer in beige van O-Design, dan weet je zeker dat je geen spijt zult krijgen van je investering. Wij werken niet alleen met de beste materialen, maar ook met de beste vakmensen! Zo ben jij verzekerd van een perfect eindresultaat.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van beige gietvloeren?

Gietvloeren zijn de laatste jaren bijzonder populair geworden. Dat is niet zo verwonderlijk, want ze bieden tal van voordelen. Laten we beginnen met de praktische aspecten. Onze gietvloeren zijn volledig egaal en naadloos. Dat betekent niet alleen dat er geen naden of voegen zijn waar zich stof en vuil in kan ophopen, maar ook dat ze aanzienlijk makkelijker schoon te houden zijn. Ideaal voor drukke huishoudens en zeker voor mensen met een allergie voor huisstofmijten. Daarbij hebben onze beige gietvloeren uitstekende slijt- en krasvaste eigenschappen, waardoor ze jarenlang mooi blijven. Ook goed om te weten is dat onze gietvloeren heel goed te combineren zijn met vloerverwarming. En zelfs als je geen vloerverwarming in huis hebt, dan zal de vloer nooit koud aanvoelen; hij neemt namelijk vanzelf de temperatuur van de omgeving aan.

Past een beige gietvloer wel in mijn interieur?

Beige gietvloeren kunnen in vele tinten gerealiseerd worden. Heb je behoefte aan een uitnodigende vloer? Dan kun je kiezen voor het subtiele en rustgevende honing beige of een van andere de warmere beige tinten. Warme beige tinten zijn geweldig om te combineren met zachte pastelkleuren, maar kunnen ook een geweldige aanwinst zijn voor een overwegend wit interieur. Met zwart of antraciet kun je schitterende contrasten creëren, en door een beige gietvloer te combineren met donkerdere bruintinten krijg je een nog warmere uitstraling. Beige is zo veelzijdig dat het zelfs goed werkt met koelere ondertonen in meubilair en accessoires, waaronder blauwe en groene tinten. We nodigen je graag uit bij onze showroom in Apeldoorn om de verschillende mogelijkheden te bekijken.
PU Gietvloer

Ja, ik heb interesse in een gietvloer beige!

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.