Skip to content

Gietvloer woonkamer

De woonkamer behoort tot de meest intensief gebruikte ruimtes van het huis. Het spreekt voor zich dat je hier een vloer wilt hebben die past bij je interieurstijl en persoonlijke smaak, en tegelijkertijd sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. Een gietvloer in de woonkamer voldoet aan al deze eisen! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer in de woonkamer? Dan ben je bij O-Design aan het juiste adres.
PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer woonkamer van O-Design?

Als gietvloer specialist van Apeldoorn en omstreken nemen we bij O-Design geen genoegen met middelmatige kwaliteit. Wij streven altijd naar het beste! Als dat ook voor jou geldt, dan zit je goed bij ons. Wij werken voor het aanbrengen van gietvloeren uitsluitend met de beste materialen en vakmensen, zodat je verzekerd bent van een duurzaam en hoogwaardig eindresultaat.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van een gietvloer in de woonkamer?

Gietvloeren worden in meerdere dunne vloeibare laagjes op de ondervloer aangebracht. Na het drogen ontstaat er een strak, egaal en naadloos geheel dat vanwege de licht elastische eigenschappen ongevoelig is voor scheuren en bijzonder comfortabel aanvoelt. Een gietvloer in de woonkamer zal nooit koud aanvoelen onder je voeten, omdat het materiaal de omgevingstemperatuur aanneemt. Maar als je het graag nog warmer wilt, dan is dat geen probleem. Gietvloeren zijn namelijk prima geschikt voor woonkamers met vloerverwarming! Het materiaal is volledig vochtbestendig en dus zonder problemen te dweilen. Gietvloeren zijn bovendien de meest duurzame vloertypes die er zijn; ze zijn uitermate robuust, slijtvast en blijven jarenlang mooi. Sterker nog, ze gaan veel langer mee dan de meeste andere soorten vloeren. Dat maakt een woonkamer gietvloer tot een slimme investering.

Ontdek de mogelijkheden van woonkamer gietvloeren bij O-Design!

Ben je inmiddels overtuigd door de voordelen van een gietvloer in de woonkamer en wil je graag weten welke kleuren en afwerkingen er mogelijk zijn? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Apeldoorn. Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen voor een nieuwe woonkamer gietvloer. Uiteraard staan onze deskundige vloerspecialisten voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met een persoonlijk advies. Vanzelfsprekend kun je ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt.
PU Gietvloer

Interesse in een woonkamer gietvloer?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.