Skip to content

Gietvloer woonkamer

De woonkamer behoort tot de meest intensief gebruikte ruimtes van het huis. Het spreekt voor zich dat je hier een vloer wilt hebben die past bij je interieurstijl en persoonlijke smaak, en tegelijkertijd sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. Een gietvloer in de woonkamer voldoet aan al deze eisen! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer in de woonkamer? Dan ben je bij O-Design aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij – de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’
Nick Stöpler
Nick Stöpler
22/03/2022
Super nette vloer gelegd. Wat ik specifiek fijn vond, was dat Willem recht voor z’n raap is, en dingen uitlegt. Niet de standaard in vloerenland volgens mij.
Paul van der Heijden
Paul van der Heijden
22/03/2022
O-design geeft vakkundig advies en heeft een super strakke anti slip vloer in de garage gemaakt. Iemand die niet voor snel gaat maar, het beste resultaat. Een aanrader!
Gerrit Koetsier
Gerrit Koetsier
25/01/2022
wat een mooie winkel.ga zelf eens kijken zou ik zeggen

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat zijn de voordelen van een gietvloer in de woonkamer?

Gietvloeren worden in meerdere dunne vloeibare laagjes op de ondervloer aangebracht. Na het drogen ontstaat er een strak, egaal en naadloos geheel dat vanwege de licht elastische eigenschappen ongevoelig is voor scheuren en bijzonder comfortabel aanvoelt. Een gietvloer in de woonkamer zal nooit koud aanvoelen onder je voeten, omdat het materiaal de omgevingstemperatuur aanneemt. Maar als je het graag nog warmer wilt, dan is dat geen probleem. Gietvloeren zijn namelijk prima geschikt voor woonkamers met vloerverwarming! Het materiaal is volledig vochtbestendig en dus zonder problemen te dweilen. Gietvloeren zijn bovendien de meest duurzame vloertypes die er zijn; ze zijn uitermate robuust, slijtvast en blijven jarenlang mooi. Sterker nog, ze gaan veel langer mee dan de meeste andere soorten vloeren. Dat maakt een woonkamer gietvloer tot een slimme investering.

Ontdek de mogelijkheden van woonkamer gietvloeren bij O-Design!

Ben je inmiddels overtuigd door de voordelen van een gietvloer in de woonkamer en wil je graag weten welke kleuren en afwerkingen er mogelijk zijn? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Apeldoorn. Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen voor een nieuwe woonkamer gietvloer. Uiteraard staan onze deskundige vloerspecialisten voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met een persoonlijk advies. Vanzelfsprekend kun je ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Waarom een gietvloer woonkamer van O-Design?

Als gietvloer specialist van Apeldoorn en omstreken nemen we bij O-Design geen genoegen met middelmatige kwaliteit. Wij streven altijd naar het beste! Als dat ook voor jou geldt, dan zit je goed bij ons. Wij werken voor het aanbrengen van gietvloeren uitsluitend met de beste materialen en vakmensen, zodat je verzekerd bent van een duurzaam en hoogwaardig eindresultaat.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.