Skip to content

Gietvloer keuken

De keuken is een van die ruimtes in huis waar de vloer vooral praktisch moet zijn. Er gaat immers nog weleens wat over de vloer tijdens het koken. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! Ben jij op zoek naar een geschikte keukenvloer die zowel op esthetisch als op functioneel gebied niets te wensen overlaat? O-Design laat je graag kennismaken met de voordelen en de mogelijkheden van een gietvloer in de keuken.
PU Gietvloer

Waarom een gietvloer keuken van O-Design?

Bij O-Design gaan we verder dan alleen je vloer leggen; wij streven ernaar om onze klanten te ontzorgen. We kunnen alles voor je regelen, van het verwijderen van je oude vloer tot het plaatsen van vloerverwarming. Bovendien ben je bij ons verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat en een keuken gietvloer waar je jarenlang plezier van hebt!

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van een gietvloer in de keuken?

De fantastische look en feel is voor veel mensen al genoeg reden om voor een gietvloer in de keuken te kiezen. Maar onze keuken gietvloeren zijn ook bijzonder praktisch. Ze hebben een grote slagvastheid en zijn extreem robuust – dit is een investering waar je jarenlang mee vooruit kunt. Het naadloze karakter en de uitstekende vochtbestendige eigenschappen van gietvloeren maken ze zeer eenvoudig schoon te maken. Stofzuigen en dweilen is een fluitje van een cent, en je hebt geen speciale reinigingsmiddelen nodig. Bovendien zijn onze gietvloeren uitstekend te combineren met vloerverwarming. Kies je bijvoorbeeld voor een PU gietvloer in de keuken? Dan profiteer je ook nog eens van een aangenaam loopcomfort. Vanwege de geluiddempende eigenschappen zijn deze gietvloeren ook prima geschikt voor toepassingen in appartementen.

Ontdek de mogelijkheden van keuken gietvloeren bij O-Design!

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer in de keuken? Er zijn tal van verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk, zodat je een keuken gietvloer kunt laten aanbrengen die perfect aansluit op de rest van je interieur. Kom vooral eens langs bij onze showroom in Apeldoorn. Hier kun je in alle rust de mogelijkheden van dichtbij bewonderen en je door onze specialisten van een gedegen advies laten voorzien. Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen als je behoefte hebt aan meer informatie.
PU Gietvloer

Ja, ik heb interesse in een gietvloer in de keuken!

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.