Skip to content

Gietvloer landelijk

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat gietvloeren alleen passen in moderne en industriële interieurs. Niets is minder waar! Een gietvloer kan ook uitstekend in andere woonstijlen worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een gietvloer in een landelijke inrichting. Als vloerspecialist van Apeldoorn en omstreken laat O-Design je graag zien welke mogelijkheden je hebt op het gebied van een landelijke gietvloer.
PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een landelijke gietvloer van O-Design?

Als je besluit om een gietvloer in een landelijk interieur te laten plaatsen, dan wil je vanzelfsprekend wel verzekerd zijn van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Kies daarom voor O-Design! Wij hebben al tientallen jaren ervaring in het leggen van vloeren en kunnen het volledige proces van A tot Z voor je verzorgen.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Hoe pas je een gietvloer in een landelijk interieur toe?

Een groot voordeel van gietvloeren is dat ze in alle denkbare kleuren kunnen worden uitgevoerd. Wanneer mensen een gietvloer in een landelijk interieur willen toepassen, raden we aan om naar natuurlijke kleuren te kijken. Denk bijvoorbeeld aan een gietvloer in zandkleur, taupe of bruin. Heb je een landelijk interieur met overwegend lichte kleuren? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om bijvoorbeeld een donkergroene kleur te kiezen. Op die manier kun je heel interessante contrasten realiseren en tegelijkertijd het landelijke karakter van je inrichting benadrukken. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houtlook gietvloer; deze biedt de warme uitstraling van een houten vloer, met alle praktische voordelen van een gietvloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een landelijke gietvloer?

Spreekt het idee van een gietvloer in landelijke stijl je wel aan? Kom dan vooral eens langs bij onze showroom in Apeldoorn. Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen voor je interieur en een beeld krijgen van de verschillende sferen die er met onze landelijke gietvloeren gerealiseerd kunnen worden. Onze deskundige vloerspecialisten staan uiteraard voor je klaar om je vragen te beantwoorden en kunnen je ook van een professioneel advies op maat voorzien. Mocht je op dit moment niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken, neem dan even contact op of vraag meteen een offerte op maat aan. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend!
PU Gietvloer

Ja, ik heb interesse in een gietvloer landelijke stijl!

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.