fbpx Skip to content

Gietvloer marmer

De oude Grieken en Romeinen maakten eeuwen geleden al gebruik van marmer voor het vervaardigen van hun vloeren. Na de val van het Romeinse Rijk wist de liefde die Europeanen voor marmer hadden de Donkere middeleeuwen te overleven, en vonden marmeren vloeren hun weg naar de meest majestueuze kathedralen, kerken en paleizen. Tot op de dag van vandaag worden marmeren vloeren beschouwd als een symbool van weelde en rijkdom. Maar je hoeft niet langer tot de elite te behoren om een marmeren vloer in huis te halen. O-Design laat je graag kennismaken met de mogelijkheden van een gietvloer marmer.

Offerte aanvragen

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
0 +
Gudder Hadi
Gudder Hadi
25/10/2023
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met O-Design Gietvloeren. De ervaring was buitengewoon prettig en ik kan dit bedrijf zeker aanraden aan anderen. Hun toewijding, professionaliteit en uitstekende communicatie maakten het proces vlot en efficiënt. Dank je wel voor de geweldige samenwerking!
Soy-lin Bosch-fung
Soy-lin Bosch-fung
23/07/2023
O-design heeft een prachtige lavasteen gietvloer bij ons gegoten. Doordat het een familiebedrijf is, zijn de lijntjes heel kort en krijg je direct antwoord op al je vragen. Dank je wel dat jullie de planning voor ons hebben aangepast en hierdoor het weekend zelfs hebben doorgewerkt. Willem, je bent een vakman pur sang met het hart op de juiste plek.
maud aertsen
maud aertsen
15/03/2023
Hele mooie showroom, er wordt de tijd genomen en meegedacht, veel keuze en veel uitleg. Wij dachten epoxy te willen maar uiteindelijk lava gekozen. Meerdere bedrijven gezien en offertes vergeleken, o-design kan patronen / reliëf aanbrengen in lava, dat is meer arbeid, maar ontzettend mooi en zeer krasbestendig. Goede prijs / kwaliteit verhouding
Erik Vos
Erik Vos
19/01/2023
Top bedrijf met mooie producten en goede adviezen, zeker de moeite waard om de showroom te bezoeken.
Rob Verkerk
Rob Verkerk
13/11/2022
O-design Gietvloeren maakt het voor een klant heel eenvoudig. Prachtige showroom, duidelijke informatie, goede afspraken die nagekomen worden en bovenal topkwaliteit en topservice. Een aanwinst voor Apeldoorn!
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij - de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat zijn de voordelen van een marmer gietvloer?

Met een marmer gietvloer kies je voor een schitterende, naadloze vloer die alle ruimtes in huis met elkaar verbindt. De vochtbestendige eigenschappen van het materiaal maken een gietvloer niet alleen zeer makkelijk schoon te maken, maar ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Gietvloeren nemen altijd de temperatuur van de omgeving aan, waardoor ze nooit koud zullen aanvoelen. Maar als het wat jou betreft toch wat warmer mag, dan is dat geen probleem; gietvloeren zijn namelijk prima te combineren met vloerverwarming!

Laat je inspireren door de unieke marmer gietvoeren bij O-Design

Echt marmer is er in verschillende kleurvariaties, welke afhankelijk zijn van de mineralen in het gesteente. Puur calciet marmer is bijvoorbeeld wit van kleur, terwijl limoniet het gesteente een groene of gele kleur geeft. Marmer dat hematiet bevat, heeft weer een rode kleur. Welke tinten je voorkeur ook hebben, bij O-Design kunnen we marmer gietvloeren in vrijwel elke gewenste kleur leveren. We nodigen je graag uit om langs te komen bij onze showroom in Apeldoorn, zodat we je kunnen laten zien wat er zoal mogelijk is met een marmer gietvloer. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Waarom kiezen voor een gietvloer marmer van O-Design?

O-Design is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en staat garant voor een professionele werkwijze en een schitterend eindresultaat dat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op; we vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van een marmer gietvloer.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.