Skip to content

Gietvloer marmer

De oude Grieken en Romeinen maakten eeuwen geleden al gebruik van marmer voor het vervaardigen van hun vloeren. Na de val van het Romeinse Rijk wist de liefde die Europeanen voor marmer hadden de Donkere middeleeuwen te overleven, en vonden marmeren vloeren hun weg naar de meest majestueuze kathedralen, kerken en paleizen. Tot op de dag van vandaag worden marmeren vloeren beschouwd als een symbool van weelde en rijkdom. Maar je hoeft niet langer tot de elite te behoren om een marmeren vloer in huis te halen. O-Design laat je graag kennismaken met de mogelijkheden van een gietvloer marmer.
PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer marmer van O-Design?

O-Design is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en staat garant voor een professionele werkwijze en een schitterend eindresultaat dat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op; we vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van een marmer gietvloer.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van een marmer gietvloer?

Met een marmer gietvloer kies je voor een schitterende, naadloze vloer die alle ruimtes in huis met elkaar verbindt. De vochtbestendige eigenschappen van het materiaal maken een gietvloer niet alleen zeer makkelijk schoon te maken, maar ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Gietvloeren nemen altijd de temperatuur van de omgeving aan, waardoor ze nooit koud zullen aanvoelen. Maar als het wat jou betreft toch wat warmer mag, dan is dat geen probleem; gietvloeren zijn namelijk prima te combineren met vloerverwarming!

Laat je inspireren door de unieke marmer gietvoeren bij O-Design

Echt marmer is er in verschillende kleurvariaties, welke afhankelijk zijn van de mineralen in het gesteente. Puur calciet marmer is bijvoorbeeld wit van kleur, terwijl limoniet het gesteente een groene of gele kleur geeft. Marmer dat hematiet bevat, heeft weer een rode kleur. Welke tinten je voorkeur ook hebben, bij O-Design kunnen we marmer gietvloeren in vrijwel elke gewenste kleur leveren. We nodigen je graag uit om langs te komen bij onze showroom in Apeldoorn, zodat we je kunnen laten zien wat er zoal mogelijk is met een marmer gietvloer. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!
PU Gietvloer

Ja, ik heb interesse in een gietvloer marmer!

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.