Skip to content

Gietvloer badkamer

Ben je van plan om je badkamer te renoveren maar twijfel je nog over wat je met de badkamervloer wilt doen? Een gietvloer in de badkamer is echt het overwegen waard! Als gietvloer specialist van Apeldoorn en omstreken laat O-Design je graag zien welke voordelen badkamer gietvloeren bieden en wat er zoal mogelijk is. Bij ons ben je verzekerd van een duurzame badkamer gietvloer met een schitterende uitstraling en een ongekend lange levensduur.

PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer badkamer van O-Design?

Elke vloerspecialist die een beetje met zijn tijd meegaat biedt tegenwoordig wel gietvloeren aan. Er kan echter nog best wat verschil zitten in de kwaliteit van het eindresultaat. Bij O-Design begrijpen we als geen anders dat wanneer je investeert in een vloer waar je jarenlang plezier van wilt hebben, je verzekerd wilt zijn van een hoogwaardige gietvloer die in alle opzichten aan je wensen voldoet. En dat kunnen wij je garanderen!

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van een gietvloer in de badkamer?

Een gietvloer in de badkamer biedt een breed scala aan voordelen. Onze badkamer gietvloeren zijn volledig waterbestendig, slijtvast, duurzaam en geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. Om de veiligheid te waarborgen voorzien we alle badkamer gietvloeren van een anti-slip coating. Er is nog een heel belangrijk voordeel van een gietvloer in de badkamer: geen voegen! Een van de meest frustrerende problemen van betegelde badkamers zijn het feit dat de voegen vaak snel vies worden. Zeepresten, huidvetten en kalkaanslag gaan zich snel ophopen. Mensen gaan dan vaak aan de slag met agressieve schoonmaakmiddelen. Het probleem is dat dit vaak anti-kalk producten zijn. Aangezien de voegen zelf ook kalk bevatten, worden ze door deze producten aangetast. Met als gevolg dat je uiteindelijk nauwelijks nog voegen overhoudt. Met een gietvloer in de badkamer hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. Onze naadloze badkamer gietvloeren staan garant voor een hygiënische sanitaire ruimte. Een polyurethaan vloer is een gietvloer op basis van kunsthars. PU-gietvloer is speciaal ontwikkeld voor woningen. Het is een naadloze vloer die geluiddempend werkt en weinig onderhoud vraagt. Daarnaast is polyurethaan licht elastisch en het scheurt het niet. Wil je een PU gietvloer in laten leggen in een vochtige ruimte, zoals een badkamer of wc? Dan is een PU gietvloer zeer geschikt. Deze gietvloer is waterdicht en heeft geen voegen die kunnen gaan schimmelen. De gietvloer is een duurzame en makkelijk te reinigen vloer.

Welke kleuren zijn er mogelijk voor badkamer gietvloeren?

O-Design kan badkamer gietvloeren aanleggen in een breed scala aan kleuren. Ook op het gebied van afwerkingen kun je alle kanten op. Ben je benieuwd of een gietvloer in de badkamer iets voor jou is? We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Je bent van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Apeldoorn, waar je onze gietvloeren van dichtbij te bewonderen. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt.
PU Gietvloer

Ja, ik heb interesse in een gietvloer in de badkamer!

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.