Skip to content

Gietvloer badkamer

Ben je van plan om je badkamer te renoveren maar twijfel je nog over wat je met de badkamervloer wilt doen? Een gietvloer in de badkamer is echt het overwegen waard! Als gietvloer specialist van Apeldoorn en omstreken laat O-Design je graag zien welke voordelen badkamer gietvloeren bieden en wat er zoal mogelijk is. Bij ons ben je verzekerd van een duurzame badkamer gietvloer met een schitterende uitstraling en een ongekend lange levensduur.

Offerte aanvragen

0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij – de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’
Nick Stöpler
Nick Stöpler
22/03/2022
Super nette vloer gelegd. Wat ik specifiek fijn vond, was dat Willem recht voor z’n raap is, en dingen uitlegt. Niet de standaard in vloerenland volgens mij.
Paul van der Heijden
Paul van der Heijden
22/03/2022
O-design geeft vakkundig advies en heeft een super strakke anti slip vloer in de garage gemaakt. Iemand die niet voor snel gaat maar, het beste resultaat. Een aanrader!
Gerrit Koetsier
Gerrit Koetsier
25/01/2022
wat een mooie winkel.ga zelf eens kijken zou ik zeggen

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat zijn de voordelen van een gietvloer in de badkamer?

Een gietvloer in de badkamer biedt een breed scala aan voordelen. Onze badkamer gietvloeren zijn volledig waterbestendig, slijtvast, duurzaam en geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. Er is nog een heel belangrijk voordeel van een gietvloer in de badkamer: geen voegen! Een van de meest frustrerende problemen van betegelde badkamers zijn het feit dat de voegen vaak snel vies worden. Zeepresten, huidvetten en kalkaanslag gaan zich snel ophopen. Mensen gaan dan vaak aan de slag met agressieve schoonmaakmiddelen. Het probleem is dat dit vaak anti-kalk producten zijn. Aangezien de voegen zelf ook kalk bevatten, worden ze door deze producten aangetast. Met als gevolg dat je uiteindelijk nauwelijks nog voegen overhoudt. Met een gietvloer in de badkamer hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. Onze naadloze badkamer gietvloeren staan garant voor een hygiënische sanitaire ruimte.

Een polyurethaan vloer is een gietvloer op basis van kunsthars. PU-gietvloer is speciaal ontwikkeld voor woningen. Het is een naadloze vloer die geluiddempend werkt en weinig onderhoud vraagt. Daarnaast is polyurethaan licht elastisch en het scheurt het niet.

Wil je een PU gietvloer in laten leggen in een vochtige ruimte, zoals een badkamer of wc? Dan is een PU gietvloer zeer geschikt. Deze gietvloer is waterdicht en heeft geen voegen die kunnen gaan schimmelen. De gietvloer is een duurzame en makkelijk te reinigen vloer.

Welke kleuren zijn er mogelijk voor badkamer gietvloeren?

O-Design kan badkamer gietvloeren aanleggen in een breed scala aan kleuren. Ook op het gebied van afwerkingen kun je alle kanten op. Ben je benieuwd of een gietvloer in de badkamer iets voor jou is? We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Je bent van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Apeldoorn, waar je onze gietvloeren van dichtbij te bewonderen. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Waarom kiezen voor een gietvloer badkamer van O-Design?

Elke vloerspecialist die een beetje met zijn tijd meegaat biedt tegenwoordig wel gietvloeren aan. Er kan echter nog best wat verschil zitten in de kwaliteit van het eindresultaat. Bij O-Design begrijpen we als geen anders dat wanneer je investeert in een vloer waar je jarenlang plezier van wilt hebben, je verzekerd wilt zijn van een hoogwaardige gietvloer die in alle opzichten aan je wensen voldoet. En dat kunnen wij je garanderen!

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.