Skip to content

Gietvloer wit

Het zal voor velen wellicht niet de meest voor de hand liggende keuze zijn. Desondanks is een gietvloer in wit echt het overwegen waard. Een gietvloer in wit kan een blikvanger op zich zijn, of juist fungeren als een blanco canvas voor interessante elementen in je interieur. Daarnaast profiteer je van een strakke, naadloze en duurzame vloer die moeiteloos schoon te houden is en vrijwel geen onderhoud vereist. O-Design ontwikkeld kwalitatief hoogwaardige gietvloeren die vervaardigd zijn uit milieuvriendelijke materialen – net zo puur als het zuiverste wit. Ontdek de elegantie van witte gietvloeren bij O-Design!

Offerte aanvragen

0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij – de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’
Nick Stöpler
Nick Stöpler
22/03/2022
Super nette vloer gelegd. Wat ik specifiek fijn vond, was dat Willem recht voor z’n raap is, en dingen uitlegt. Niet de standaard in vloerenland volgens mij.
Paul van der Heijden
Paul van der Heijden
22/03/2022
O-design geeft vakkundig advies en heeft een super strakke anti slip vloer in de garage gemaakt. Iemand die niet voor snel gaat maar, het beste resultaat. Een aanrader!
Gerrit Koetsier
Gerrit Koetsier
25/01/2022
wat een mooie winkel.ga zelf eens kijken zou ik zeggen

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat zijn de voordelen van witte gietvloeren?

Wit heeft van nature een kalmerend effect op onze geest. Het zorgt voor een harmonieuze balans met de andere kleuren in je interieur en creëert een ongeëvenaarde rust. Wat vooral uniek is aan een witte gietvloer is de invloed die het heeft op licht en ruimte. Als je kamers met lage plafonds of een klein oppervlak hebt, laat een gietvloer in wit deze ruimtes visueel groter lijken. Als er vanwege kleine ramen relatief weinig daglicht binnen valt, maakt een witte gietvloer je woning lichter. Dit effect wordt nog eens versterkt wanneer de wanden ook een lichte kleur hebben. Bijkomend voordeel: met een gietvloer in wit is stof niet zichtbaar meer!

Past een witte gietvloer bij mijn interieurstijl?

Een gietvloer in wit werkt in een breed scala aan woonstijlen. De aantrekkingskracht van witte gietvloeren zit in hun simplistische elegantie. Afhankelijk van de stijl en de gebruikte materialen in je interieur, manifesteert dit zich op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan:

Minimalistisch: De eenvoud en puurheid van een gietvloer in wit is een schitterende basis voor een minimalistisch interieur en benadrukt de ingetogen uitstraling.

Modern: De strakke belijning van modern meubilair komt extra mooi naar voren met een witte gietvloer.

Scandinavisch: Een witte gietvloer vult elke ruimte met gereflecteerd licht en benadrukt de kalme, luchtige uitstraling die kenmerkend zijn voor Scandinavische interieurs.

Industrieel: Een witte gietvloer met een matte finish creëert een unieke balans met de rauwe, robuuste uitstraling van hout, metaal, bakstenen, beton en zichtbare constructies.

Waarom een gietvloer wit van O-Design?

O-Design specialiseert zich in gietvloeren die de ideale balans vormen tussen esthetiek en functionaliteit. Je kunt voor het volledige proces bij ons terecht: van het bepalen van de juiste kleur tot het voorbereiden van de ondervloer en van het daadwerkelijke aanbrengen van de gietvloer tot de afwerking. Bezoek de showroom van O-Design in Apeldoorn of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.