Skip to content

Gietvloer wit

Het zal voor velen wellicht niet de meest voor de hand liggende keuze zijn. Desondanks is een gietvloer in wit echt het overwegen waard. Een gietvloer in wit kan een blikvanger op zich zijn, of juist fungeren als een blanco canvas voor interessante elementen in je interieur. Daarnaast profiteer je van een strakke, naadloze en duurzame vloer die moeiteloos schoon te houden is en vrijwel geen onderhoud vereist. O-Design ontwikkeld kwalitatief hoogwaardige gietvloeren die vervaardigd zijn uit milieuvriendelijke materialen – net zo puur als het zuiverste wit. Ontdek de elegantie van witte gietvloeren bij O-Design!
PU Gietvloer

Waarom een gietvloer wit van O-Design?

O-Design specialiseert zich in gietvloeren die de ideale balans vormen tussen esthetiek en functionaliteit. Je kunt voor het volledige proces bij ons terecht: van het bepalen van de juiste kleur tot het voorbereiden van de ondervloer en van het daadwerkelijke aanbrengen van de gietvloer tot de afwerking. Bezoek de showroom van O-Design in Apeldoorn of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van witte gietvloeren?

Wit heeft van nature een kalmerend effect op onze geest. Het zorgt voor een harmonieuze balans met de andere kleuren in je interieur en creëert een ongeëvenaarde rust. Wat vooral uniek is aan een witte gietvloer is de invloed die het heeft op licht en ruimte. Als je kamers met lage plafonds of een klein oppervlak hebt, laat een gietvloer in wit deze ruimtes visueel groter lijken. Als er vanwege kleine ramen relatief weinig daglicht binnen valt, maakt een witte gietvloer je woning lichter. Dit effect wordt nog eens versterkt wanneer de wanden ook een lichte kleur hebben. Bijkomend voordeel: met een gietvloer in wit is stof niet zichtbaar meer!

Past een witte gietvloer bij mijn interieurstijl?

Een gietvloer in wit werkt in een breed scala aan woonstijlen. De aantrekkingskracht van witte gietvloeren zit in hun simplistische elegantie. Afhankelijk van de stijl en de gebruikte materialen in je interieur, manifesteert dit zich op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan:

Minimalistisch: De eenvoud en puurheid van een gietvloer in wit is een schitterende basis voor een minimalistisch interieur en benadrukt de ingetogen uitstraling.

Modern: De strakke belijning van modern meubilair komt extra mooi naar voren met een witte gietvloer.

Scandinavisch: Een witte gietvloer vult elke ruimte met gereflecteerd licht en benadrukt de kalme, luchtige uitstraling die kenmerkend zijn voor Scandinavische interieurs.

Industrieel: Een witte gietvloer met een matte finish creëert een unieke balans met de rauwe, robuuste uitstraling van hout, metaal, bakstenen, beton en zichtbare constructies.

PU Gietvloer

Ja, ik heb interesse in een gietvloer wit!

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.