Skip to content

Gietvloer garage

De vloer in de garage heeft voor de meeste mensen geen prioriteit. Toch kan de juiste vloer een enorm verschil maken. In de garage is het meestal kouder en vochtiger dan in de rest van het huis. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de eisen die je stelt aan de vloer in de garage. Zo is het raadzaam om te kiezen voor een robuuste en vochtbestendige vloer die niet gevoelig is voor temperatuurschommelingen. O-Design laat je graag kennismaken met de voordelen van een gietvloer in de garage.
PU Gietvloer

Waarom een gietvloer garage van O-Design?

Met meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren staat O-Design garant voor een professioneel eindresultaat. Bovendien kun je het hele proces met een gerust hart aan ons overlaten. Van het verwijderen van de oude vloerafwerking tot het afwerken van de nieuwe garage gietvloer, we regelen het graag voor je.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van een gietvloer in de garage?

Een gietvloer in de garage is werkelijk ideaal! Gietvloeren hebben een naadloos, egaal oppervlak, zijn 100% waterbestendig en hebben uitstekende slijt-, kras- en slagvaste eigenschappen. We kunnen dus rustig stellen dat een garage gietvloer de meest praktische oplossing is. Maar ook wat betreft uitstraling laten gietvloeren niets te wensen over. Wij kunnen gietvloeren realiseren in alle RAL en NCS kleuren, met een matte of hoogglans afwerking.

Welke gietvloeren zijn geschikt voor de garage?

Als je besluit een gietvloer in de garage te laten plaatsen, dan heb je keuze uit verschillende materialen. Zo zijn er de polyurethaan (PU) gietvloeren, welke comfortabel en flexibel aanvoelen. Je zou ook kunnen kiezen voor een epoxy gietvloer. Epoxy is na het uithardingsproces nog harder dan beton en heeft daardoor een ongeëvenaarde krasbestendigheid. Ook is epoxy zeer goed bestand tegen vocht, chemicaliën en andere vloeibare substanties. Het is niet voor niets dat epoxy gietvloeren vaak worden toegepast in autogarages, werkplaatsen en andere omgevingen waar hoge eisen aan de vloer worden gesteld. Als gietvloer specialist van Apeldoorn en omstreken helpt O-Design je graag bij het uitzoeken van een geschikte gietvloer voor de garage. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom om onze garage gietvloeren van dichtbij te bewonderen.
PU Gietvloer

Interesse in een garage gietvloer?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.