fbpx Skip to content

Gietvloer garage

De vloer in de garage heeft voor de meeste mensen geen prioriteit. Toch kan de juiste vloer een enorm verschil maken. In de garage is het meestal kouder en vochtiger dan in de rest van het huis. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de eisen die je stelt aan de vloer in de garage. Zo is het raadzaam om te kiezen voor een robuuste en vochtbestendige vloer die niet gevoelig is voor temperatuurschommelingen. O-Design laat je graag kennismaken met de voordelen van een gietvloer in de garage.

Offerte aanvragen

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
0 +
Gudder Hadi
Gudder Hadi
25/10/2023
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met O-Design Gietvloeren. De ervaring was buitengewoon prettig en ik kan dit bedrijf zeker aanraden aan anderen. Hun toewijding, professionaliteit en uitstekende communicatie maakten het proces vlot en efficiënt. Dank je wel voor de geweldige samenwerking!
Soy-lin Bosch-fung
Soy-lin Bosch-fung
23/07/2023
O-design heeft een prachtige lavasteen gietvloer bij ons gegoten. Doordat het een familiebedrijf is, zijn de lijntjes heel kort en krijg je direct antwoord op al je vragen. Dank je wel dat jullie de planning voor ons hebben aangepast en hierdoor het weekend zelfs hebben doorgewerkt. Willem, je bent een vakman pur sang met het hart op de juiste plek.
maud aertsen
maud aertsen
15/03/2023
Hele mooie showroom, er wordt de tijd genomen en meegedacht, veel keuze en veel uitleg. Wij dachten epoxy te willen maar uiteindelijk lava gekozen. Meerdere bedrijven gezien en offertes vergeleken, o-design kan patronen / reliëf aanbrengen in lava, dat is meer arbeid, maar ontzettend mooi en zeer krasbestendig. Goede prijs / kwaliteit verhouding
Erik Vos
Erik Vos
19/01/2023
Top bedrijf met mooie producten en goede adviezen, zeker de moeite waard om de showroom te bezoeken.
Rob Verkerk
Rob Verkerk
13/11/2022
O-design Gietvloeren maakt het voor een klant heel eenvoudig. Prachtige showroom, duidelijke informatie, goede afspraken die nagekomen worden en bovenal topkwaliteit en topservice. Een aanwinst voor Apeldoorn!
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij - de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat zijn de voordelen van een gietvloer in de garage?

Een gietvloer in de garage is werkelijk ideaal! Gietvloeren hebben een naadloos, egaal oppervlak, zijn 100% waterbestendig en hebben uitstekende slijt-, kras- en slagvaste eigenschappen. We kunnen dus rustig stellen dat een garage gietvloer de meest praktische oplossing is. Maar ook wat betreft uitstraling laten gietvloeren niets te wensen over. Wij kunnen gietvloeren realiseren in alle RAL en NCS kleuren, met een matte of hoogglans afwerking.

Waarom kiezen voor een gietvloer garage van O-Design?

Met meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren staat O-Design garant voor een professioneel eindresultaat. Bovendien kun je het hele proces met een gerust hart aan ons overlaten. Van het verwijderen van de oude vloerafwerking tot het afwerken van de nieuwe garage gietvloer, we regelen het graag voor je.

Welke gietvloeren zijn geschikt voor de garage?

Als je besluit een gietvloer in de garage te laten plaatsen, dan heb je keuze uit verschillende materialen. Zo zijn er de polyurethaan (PU) gietvloeren, welke comfortabel en flexibel aanvoelen. Je zou ook kunnen kiezen voor een epoxy gietvloer. Epoxy is na het uithardingsproces nog harder dan beton en heeft daardoor een ongeëvenaarde krasbestendigheid. Ook is epoxy zeer goed bestand tegen vocht, chemicaliën en andere vloeibare substanties. Het is niet voor niets dat epoxy gietvloeren vaak worden toegepast in autogarages, werkplaatsen en andere omgevingen waar hoge eisen aan de vloer worden gesteld. Als gietvloer specialist van Apeldoorn en omstreken helpt O-Design je graag bij het uitzoeken van een geschikte gietvloer voor de garage. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom om onze garage gietvloeren van dichtbij te bewonderen.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.