Skip to content

Gietvloer Ede

Wil jij een mooie gietvloer in huis die jarenlang in perfecte staat meegaat? Tegenwoordig kunnen ontzettend veel bedrijven gietvloeren maken, maar kunnen ze dit perfect doen? Als jij geen genoegen neemt met een gemiddelde gietvloer en enkel de beste gietvloer in huis zou willen hebben, dan kun je bij O-Design een afspraak maken. Wij komen bij jou in Ede langs om de vloer te controleren en volgens een strakke planning te werk te gaan. O-Design biedt kwaliteit waar je U tegen zegt, mede door de jarenlange ervaring en de enorme hoeveelheid productkennis waar wij over bezitten. Wij garanderen jou de perfecte gietvloer die volledig naar wens is.
PU Gietvloer Ede

Waarom O-Design?

Veel bedrijven kunnen een gietvloer bij jou thuis maken, maar kunnen ze dit ook perfect doen? Als jij geen genoegen neemt met een gemiddelde gietvloer en enkel het beste in huis zou willen hebben, dan kun je bij O-Design terecht. Daarnaast regelen wij alles van A tot Z voor jouw vloer! Dus ook de vloerverwarming, of het verwijderen van de oude vloer, niets is voor ons te gek.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

De gietvloeren van O-Design zijn de ideale combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. We gebruiken enkel de beste materialen van hoogwaardige kwaliteit, wat direct doorschemert in het eindresultaat bij jou thuis of in je bedrijfspand. Wij streven naar de meest hoogwaardige kwaliteit in zowel gebruik als wooncomfort, maar wij leggen het liefst ook een product dat verantwoord is. Samen met diverse gerenommeerde leveranciers hebben we een fantastisch eindproduct weten te realiseren, wat wij nu bij jou in huis kunnen maken. Onze gietvloeren worden gemaakt van zuivere materialen welke niet schadelijk zijn voor zowel mens als milieu. Zo dragen wij bij aan een maatschappelijk verantwoorde manier van het creëren van jouw ideale vloer.

De beste gietvloer Ede

Gietvloeren hebben meerdere voordelen ten opzichte van andere typen vloeren. Een polyurethaan gietvloer is gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Je kunt deze eenvoudig schoonmaken, de vloer is naadloos en voelt comfortabel aan. Daarnaast is het gemakkelijk om vloerverwarming onder de vloer aan te leggen en verhoogt het de waarde van je woning. Kortom, een gietvloer is een aanwinst voor iedere ruimte. Wist je dat een gietvloer niet alleen in de woonkamer fantastisch staat, maar je deze ook in de keuken, badkamer, of als basis voor je kantoor of winkel kunt maken? Bij O-Design zijn de mooiste PU gietvloeren verkrijgbaar en heb je ook nog de keuze uit een vloercoating. Wij komen graag bij jou in Ede langs om jou ook te laten genieten van deze luxe.

Waarom een designvloer van O-Design?

De aankleding van het interieur begint bij het fundament: de vloer. Met de keuze voor een designvloer komt je persoonlijke smaak naar voren en laat je zien wie je bent. Designvloeren zijn exclusief, bijzonder en vandaag de dag in alle soorten, maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. Bij O-Design in Apeldoorn kun je terecht voor de diverse vloersystemen voorzien van een specifiek design. Kies voor een unieke uitstraling en een naadloze aansluiting op het interieur in de woning.

Een PU-vloer is een gietvloer op basis van kunsthars. Dit type vloer is speciaal ontwikkeld voor woningen. Het is een naadloze vloer die geluiddempend werkt en weinig onderhoud vraagt. Daarnaast is polyurethaan licht elastisch en het scheurt niet. Wil je een gietvloer in laten leggen in een vochtige ruimte, zoals een badkamer of toiletruimte? Ook hiervoor is een PU gietvloer zeer geschikt, vanwege de eigenschap dat deze waterdicht is en geen voegen bevat die kunnen gaan schimmelen.

Voor een mooie gietvloer in Ede ben je bij O-Design aan het juiste adres. Zuivere materialen en hoogwaardige kwaliteit, dat is wat je van ons kunt verwachten. Heb je nog vragen? Of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Sinds 17 januari 2022 beschikt O-Design over haar eigen showroom. Ben je van plan langs te komen om onze eigen gietvloeren te komen bewonderen? Ontzettend leuk! Graag horen wij hier jouw wensen en creëren wij samen met jou ultiem woongenot in de vorm van de perfecte gietvloer in Ede.

PU Gietvloer Ede

wij werken o.a. in Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Deventer, Ede, Nijmegen, Zutphen en Zwolle. Woon je in een andere plaats? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Een offerte op maat nodig?

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.