Skip to content

Gietvloer taupe

Wanneer je je een beetje gaat oriënteren op gietvloeren, ontdek je al snel dat er verschillende materialen mogelijk zijn. Ook op het gebied van kleuren kun je alle kanten op. Bij O-Design weten we uit ervaring dat het nog een aardige uitdaging kan zijn om een kleur voor je gietvloer uit te kiezen. De kleur moet passen bij je interieurstijl en tegelijkertijd praktisch zijn. Als je de voorkeur geeft aan een neutrale kleur die wel een warme uitstraling heeft, dan is een gietvloer in taupe een keus die we zeker kunnen aanbevelen.
PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer taupe van O-Design?

Er zijn gietvloeren en er zijn de gietvloeren van O-Design. Wil jij verzekerd zijn van een duurzame gietvloer, een vakkundige afwerking en de beste service? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor gietvloeren kun je tegenwoordig bij veel vloerspecialisten terecht. Maar jij neemt geen genoegen met minder dan het beste. Bij O-Design doen we dat ook niet. Wanneer je ons inschakelt voor het aanbrengen van je gietvloer, dan ben je verzekerd van een duurzaam product en een professioneel eindresultaat.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van een taupe gietvloer?

Het ligt voor de hand om een gietvloer in een neutrale kleur te kiezen. Neutrale kleuren passen immers overal bij. Dus als je op een gegeven moment besluit om je interieur compleet te veranderen, dan kun je je vloer gewoon laten zoals hij is. Een groot voordeel van een gietvloer in taupe is dat hoewel het een neutrale kleur is, je hiermee een veel warmere uitstraling creëert dan met bijvoorbeeld een witte gietvloer of een grijze gietvloer. Gietvloeren zijn, of je nu voor taupe kiest of toch voor een andere kleur, sowieso hele mooie vloeren – zowel op esthetisch als op functioneel gebied.

Laat je inspireren door de taupe gietvloeren van O-Design!

Een gietvloer in taupe is een vloer waar je vele jaren plezier van zult hebben. Het is echter wel van belang dat de vloer op vakkundige wijze wordt aangebracht, zodat je van het beste eindresultaat verzekerd bent. Bij O-Design hoef je daar niet over te twijfelen; wij streven bij elk project naar perfectie! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of kom inspiratie opdoen bij onze showroom in Apeldoorn. Meteen een offerte aanvragen voor een taupe gietvloer kan natuurlijk ook; dit is geheel vrijblijvend!
PU Gietvloer

Ja, ik heb interesse in een gietvloer taupe!

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.