Skip to content

Gietvloer taupe

Wanneer je je een beetje gaat oriënteren op gietvloeren, ontdek je al snel dat er verschillende materialen mogelijk zijn. Ook op het gebied van kleuren akun je alle kanten op. Bij O-Design weten we uit ervaring dat het nog een aardige uitdaging kan zijn om een kleur voor je gietvloer uit te kiezen. De kleur moet passen bij je interieurstijl en tegelijkertijd praktisch zijn. Als je de voorkeur geeft aan een neutrale kleur die wel een warme uitstraling heeft, dan is een gietvloer in taupe een keus die we zeker kunnen aanbevelen.

Offerte aanvragen

0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij – de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’
Nick Stöpler
Nick Stöpler
22/03/2022
Super nette vloer gelegd. Wat ik specifiek fijn vond, was dat Willem recht voor z’n raap is, en dingen uitlegt. Niet de standaard in vloerenland volgens mij.
Paul van der Heijden
Paul van der Heijden
22/03/2022
O-design geeft vakkundig advies en heeft een super strakke anti slip vloer in de garage gemaakt. Iemand die niet voor snel gaat maar, het beste resultaat. Een aanrader!
Gerrit Koetsier
Gerrit Koetsier
25/01/2022
wat een mooie winkel.ga zelf eens kijken zou ik zeggen

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat zijn de voordelen van een taupe gietvloer?

Het ligt voor de hand om een gietvloer in een neutrale kleur te kiezen. Neutrale kleuren passen immers overal bij. Dus als je op een gegeven moment besluit om je interieur compleet te veranderen, dan kun je je vloer gewoon laten zoals hij is. Een groot voordeel van een gietvloer in taupe is dat hoewel het een neutrale kleur is, je hiermee een veel warmere uitstraling creëert dan met bijvoorbeeld een witte gietvloer of een grijze gietvloer. Gietvloeren zijn, of je nu voor taupe kiest of toch voor een andere kleur, sowieso hele mooie vloeren – zowel op esthetisch als op functioneel gebied.

Laat je inspireren door de taupe gietvloeren van O-Design!

Een gietvloer in taupe is een vloer waar je vele jaren plezier van zult hebben. Het is echter wel van belang dat de vloer op vakkundige wijze wordt aangebracht, zodat je van het beste eindresultaat verzekerd bent. Bij O-Design hoef je daar niet over te twijfelen; wij streven bij elk project naar perfectie! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of kom inspiratie opdoen bij onze showroom in Apeldoorn. Meteen een offerte aanvragen voor een taupe gietvloer kan natuurlijk ook; dit is geheel vrijblijvend!

Waarom kiezen voor een gietvloer taupe van O-Design?

Er zijn gietvloeren en er zijn de gietvloeren van O-Design. Wil jij verzekerd zijn van een duurzame gietvloer, een vakkundige afwerking en de beste service? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor gietvloeren kun je tegenwoordig bij veel vloerspecialisten terecht. Maar jij neemt geen genoegen met minder dan het beste. Bij O-Design doen we dat ook niet. Wanneer je ons inschakelt voor het aanbrengen van je gietvloer, dan ben je verzekerd van een duurzaam product en een professioneel eindresultaat.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.