Skip to content

PU Gietvloer

O-Design biedt kwaliteit waar U op staat. Wil je graag een mooie gietvloer van zuivere materialen en hoogwaardige kwaliteit laten leggen? Dan ben je bij O-Design in Apeldoorn aan het juiste adres! De PU gietvloeren van O-Design zijn de ideale combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. Naast dat wij streven naar de meest hoogwaardige kwaliteit in zowel gebruik als wooncomfort, streven wij als bedrijf naar een product dat verantwoord is. Dit is ons samen met diverse gerenommeerde leveranciers goed gelukt. Onze gietvloeren worden gemaakt van zuivere materialen welke overigens niet schadelijk zijn voor zowel mens als milieu. Daarnaast is ieder systeem duurzaam ontworpen, zo kunnen wij garanderen dat je jarenlang plezier zal hebben en kan genieten van je nieuwe PU gietvloer.

PU Gietvloer

Waarom O-Design?

Veel bedrijven kunnen een gietvloer bij jou thuis maken of een wand stucen, maar kunnen ze dit ook perfect doen? Als jij geen genoegen neemt met een gemiddelde gietvloer of wandafwerking en enkel het beste in huis zou willen hebben, dan kun je bij O-Design terecht. Daarnaast regelen wij alles van A tot Z voor jouw vloer of wand! Dus ook de vloerverwarming, verwijderen van oude wand- of vloerafwerking, niets is voor ons te gek.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Een PU gietvloer is eenvoudig schoon te houden, naadloos en voelt comfortabel aan. Daarnaast biedt een gietvloer vloerverwarming en verhoogt het de waarde van je woning. Kortom, een gietvloer is een aanwinst voor iedere ruimte. Of je nu kiest voor een gietvloer in de woonkamer, keuken, badkamer, of als basis voor je kantoor of winkel. Bij O-Design in Apeldoorn zijn de mooiste PU gietvloeren verkrijgbaar. Bovendien heb je ook nog de keuze uit een vloercoating.

Een polyurethaan vloer is een gietvloer op basis van kunsthars. PU-gietvloer is speciaal ontwikkeld voor woningen. Het is een naadloze vloer die geluiddempend werkt en weinig onderhoud vraagt. Daarnaast is polyurethaan licht elastisch en het scheurt het niet.

Wil je een PU gietvloer in laten leggen in een vochtige ruimte, zoals een badkamer of wc? Dan is een PU gietvloer zeer geschikt. Deze gietvloer is waterdicht en heeft geen voegen die kunnen gaan schimmelen. De gietvloer is een duurzame en makkelijk te reinigen vloer.

Op en top persoonlijk bij O-Design Apeldoorn

De aankleding van het interieur begint bij het fundament: de vloer. Met de keuze voor een designvloer komt je persoonlijke smaak naar voren en laat je zien wie je bent. Designvloeren zijn exclusief, bijzonder en vandaag de dag in alle soorten, maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. 

Bij O-Design in Apeldoorn kun je terecht voor de diverse vloersystemen voorzien van een specifiek design. Kies voor een unieke uitstraling en een naadloze aansluiting op het interieur in de woning.

Voor een mooie gietvloer in Apeldoorn ben je O-Design aan het juiste adres. Zuivere materialen en hoogwaardige kwaliteit! Heb je nog vragen? Of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

PU Gietvloer

Een offerte op maat nodig?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.