Skip to content

Gietvloer laten leggen

Een gietvloer is een duurzame vloer die in meerdere laagjes op de ondervloer wordt gegoten en resulteert in een naadloos, solide geheel. Gietvloeren zijn dankzij hun indrukwekkende esthetische en functionele eigenschappen de laatste jaren bijzonder populair geworden, zowel voor residentiele als voor zakelijke en commerciële toepassingen. Een gietvloer aanbrengen is echter niet iets dat je even zelf doet. Gelukkig kun je altijd een gietvloer laten leggen door O-Design!

Offerte aanvragen

0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij – de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’
Nick Stöpler
Nick Stöpler
22/03/2022
Super nette vloer gelegd. Wat ik specifiek fijn vond, was dat Willem recht voor z’n raap is, en dingen uitlegt. Niet de standaard in vloerenland volgens mij.
Paul van der Heijden
Paul van der Heijden
22/03/2022
O-design geeft vakkundig advies en heeft een super strakke anti slip vloer in de garage gemaakt. Iemand die niet voor snel gaat maar, het beste resultaat. Een aanrader!
Gerrit Koetsier
Gerrit Koetsier
25/01/2022
wat een mooie winkel.ga zelf eens kijken zou ik zeggen

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Waarom een gietvloer laten leggen?

Het aanbrengen van gietvloeren is specialistisch werk dat niet alleen de nodige kennis en expertise vereist, maar ook het juiste gereedschap. Je bent natuurlijk vrij om zelf een poging te wagen, maar we weten uit ervaring dat zelfs de meest handige doe-het-zelvers doorgaans van een koude kermis thuiskomen. De gedachte dat je kunt besparen op arbeidskosten kan het erg verleidelijk maken om zelf een gietvloer te leggen. Maar als het eindresultaat niet naar wens is en je alsnog een professional moet inschakelen, dan ben je zeker niet goedkoper uit. Bespaar jezelf tijd, moeite en frustraties – je kunt gewoon een gietvloer laten leggen door O-Design!

Hoe gaat dat in zijn werk, een gietvloer leggen?

Vanwege de geringe dikte van een gietvloer (enkele millimeters) is het belangrijk dat de ondergrond volledig vlak en egaal is. Het kan dus zijn dat er eerst geëgaliseerd moet worden, alvorens er met het daadwerkelijke aanbrengen van de gietvloer begonnen kan worden. De gietvloer wordt in meerdere dunne laagjes aangebracht, welke tussentijds moeten drogen. Je moet er dus rekening mee houden dat je vloer in elk geval een aantal dagen niet beloopbaar is. Na het aanbrengen van de laatste laag kan er (afhankelijk van de toepassing en je wensen) een beschermende coating of anti-slip laag worden aangebracht. Wil je meer weten over een gietvloer laten leggen? Neem dan gerust even contact met ons op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze vestiging in Apeldoorn. Hier krijg je ook een goed beeld van de mogelijkheden die je hebt op het gebied van gietvloeren.

Waarom een gietvloer laten leggen door O-Design?

O-Design heeft al ruim 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren en werken uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Wanneer je kiest voor een gietvloer van O-Design, dan ben je verzekerd van een eindresultaat dat in alle opzichten aan je wensen voldoet.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.