fbpx Skip to content

Gietvloer laten leggen

Een gietvloer is een duurzame vloer die in meerdere laagjes op de ondervloer wordt gegoten en resulteert in een naadloos, solide geheel. Gietvloeren zijn dankzij hun indrukwekkende esthetische en functionele eigenschappen de laatste jaren bijzonder populair geworden, zowel voor residentiele als voor zakelijke en commerciële toepassingen. Een gietvloer aanbrengen is echter niet iets dat je even zelf doet. Gelukkig kun je altijd een gietvloer laten leggen door O-Design!

Offerte aanvragen

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
0 +
Gudder Hadi
Gudder Hadi
25/10/2023
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met O-Design Gietvloeren. De ervaring was buitengewoon prettig en ik kan dit bedrijf zeker aanraden aan anderen. Hun toewijding, professionaliteit en uitstekende communicatie maakten het proces vlot en efficiënt. Dank je wel voor de geweldige samenwerking!
Soy-lin Bosch-fung
Soy-lin Bosch-fung
23/07/2023
O-design heeft een prachtige lavasteen gietvloer bij ons gegoten. Doordat het een familiebedrijf is, zijn de lijntjes heel kort en krijg je direct antwoord op al je vragen. Dank je wel dat jullie de planning voor ons hebben aangepast en hierdoor het weekend zelfs hebben doorgewerkt. Willem, je bent een vakman pur sang met het hart op de juiste plek.
maud aertsen
maud aertsen
15/03/2023
Hele mooie showroom, er wordt de tijd genomen en meegedacht, veel keuze en veel uitleg. Wij dachten epoxy te willen maar uiteindelijk lava gekozen. Meerdere bedrijven gezien en offertes vergeleken, o-design kan patronen / reliëf aanbrengen in lava, dat is meer arbeid, maar ontzettend mooi en zeer krasbestendig. Goede prijs / kwaliteit verhouding
Erik Vos
Erik Vos
19/01/2023
Top bedrijf met mooie producten en goede adviezen, zeker de moeite waard om de showroom te bezoeken.
Rob Verkerk
Rob Verkerk
13/11/2022
O-design Gietvloeren maakt het voor een klant heel eenvoudig. Prachtige showroom, duidelijke informatie, goede afspraken die nagekomen worden en bovenal topkwaliteit en topservice. Een aanwinst voor Apeldoorn!
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij - de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Waarom een gietvloer laten leggen?

Het aanbrengen van gietvloeren is specialistisch werk dat niet alleen de nodige kennis en expertise vereist, maar ook het juiste gereedschap. Je bent natuurlijk vrij om zelf een poging te wagen, maar we weten uit ervaring dat zelfs de meest handige doe-het-zelvers doorgaans van een koude kermis thuiskomen. De gedachte dat je kunt besparen op arbeidskosten kan het erg verleidelijk maken om zelf een gietvloer te leggen. Maar als het eindresultaat niet naar wens is en je alsnog een professional moet inschakelen, dan ben je zeker niet goedkoper uit. Bespaar jezelf tijd, moeite en frustraties – je kunt gewoon een gietvloer laten leggen door O-Design!

Hoe gaat dat in zijn werk, een gietvloer leggen?

Vanwege de geringe dikte van een gietvloer (enkele millimeters) is het belangrijk dat de ondergrond volledig vlak en egaal is. Het kan dus zijn dat er eerst geëgaliseerd moet worden, alvorens er met het daadwerkelijke aanbrengen van de gietvloer begonnen kan worden. De gietvloer wordt in meerdere dunne laagjes aangebracht, welke tussentijds moeten drogen. Je moet er dus rekening mee houden dat je vloer in elk geval een aantal dagen niet beloopbaar is. Na het aanbrengen van de laatste laag kan er (afhankelijk van de toepassing en je wensen) een beschermende coating of anti-slip laag worden aangebracht. Wil je meer weten over een gietvloer laten leggen? Neem dan gerust even contact met ons op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze vestiging in Apeldoorn. Hier krijg je ook een goed beeld van de mogelijkheden die je hebt op het gebied van gietvloeren.

Waarom een gietvloer laten leggen door O-Design?

O-Design heeft al ruim 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren en werken uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Wanneer je kiest voor een gietvloer van O-Design, dan ben je verzekerd van een eindresultaat dat in alle opzichten aan je wensen voldoet.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.