Skip to content

Gietvloer laten leggen

Een gietvloer is een duurzame vloer die in meerdere laagjes op de ondervloer wordt gegoten en resulteert in een naadloos, solide geheel. Gietvloeren zijn dankzij hun indrukwekkende esthetische en functionele eigenschappen de laatste jaren bijzonder populair geworden, zowel voor residentiele als voor zakelijke en commerciële toepassingen. Een gietvloer aanbrengen is echter niet iets dat je even zelf doet. Gelukkig kun je altijd een gietvloer laten leggen door O-Design!
PU Gietvloer

Waarom een gietvloer laten leggen door O-Design?

O-Design heeft al ruim 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren en werken uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Wanneer je kiest voor een gietvloer van O-Design, dan ben je verzekerd van een eindresultaat dat in alle opzichten aan je wensen voldoet.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Waarom een gietvloer laten leggen?

Het aanbrengen van gietvloeren is specialistisch werk dat niet alleen de nodige kennis en expertise vereist, maar ook het juiste gereedschap. Je bent natuurlijk vrij om zelf een poging te wagen, maar we weten uit ervaring dat zelfs de meest handige doe-het-zelvers doorgaans van een koude kermis thuiskomen. De gedachte dat je kunt besparen op arbeidskosten kan het erg verleidelijk maken om zelf een gietvloer te leggen. Maar als het eindresultaat niet naar wens is en je alsnog een professional moet inschakelen, dan ben je zeker niet goedkoper uit. Bespaar jezelf tijd, moeite en frustraties – je kunt gewoon een gietvloer laten leggen door O-Design!

Hoe gaat dat in zijn werk, een gietvloer leggen?

Vanwege de geringe dikte van een gietvloer (enkele millimeters) is het belangrijk dat de ondergrond volledig vlak en egaal is. Het kan dus zijn dat er eerst geëgaliseerd moet worden, alvorens er met het daadwerkelijke aanbrengen van de gietvloer begonnen kan worden. De gietvloer wordt in meerdere dunne laagjes aangebracht, welke tussentijds moeten drogen. Je moet er dus rekening mee houden dat je vloer in elk geval een aantal dagen niet beloopbaar is. Na het aanbrengen van de laatste laag kan er (afhankelijk van de toepassing en je wensen) een beschermende coating of anti-slip laag worden aangebracht. Wil je meer weten over een gietvloer laten leggen? Neem dan gerust even contact met ons op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze vestiging in Apeldoorn. Hier krijg je ook een goed beeld van de mogelijkheden die je hebt op het gebied van gietvloeren.
PU Gietvloer

Benieuwd naar de kosten van een gietvloer laten leggen?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.