Skip to content

Epoxy gietvloer en coating

Ben je op zoek naar een stevige vloer voor in je bedrijfspand, industriële hal of voor een ander zakelijk doeleinde? Heb je een epoxyvloer al eens overwogen? Epoxy is een ontzettend sterk type kunststof wat veel gebruikt wordt als coating of vloer in een industriële setting. Het is een waterafstotend, chemicaliënbestendig materiaal wat je in ontzettend veel kleuren kunt verkrijgen. Dit maakt het een ideale stof voor een nette en esthetische vloer die tegen een stootje kan. O-Design kan de ideale epoxy gietvloer en coating voor jou op locatie maken, zodat jouw vloer slijtvast en vloeistofdicht blijft.

Epoxy gietvloer en coating1

Waarom O-Design?

Veel bedrijven kunnen een gietvloer bij jou thuis maken of een wand stucen, maar kunnen ze dit ook perfect doen? Als jij geen genoegen neemt met een gemiddelde gietvloer of wandafwerking en enkel het beste in huis zou willen hebben, dan kun je bij O-Design terecht. Daarnaast regelen wij alles van A tot Z voor jouw vloer of wand! Dus ook de vloerverwarming, verwijderen van oude wand- of vloerafwerking, niets is voor ons te gek.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Een epoxycoating of gietvloer kan goed over bestaande vloeren heen gegoten worden. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een oude vloer hebt die vastgelijmd is of een enorm werk is om deze eruit te halen. Laat de vloer er simpelweg overheen maken en je zal de eerdere vloer niet meer terugzien. Let wel op, want epoxy hecht niet heel goed op PE of siliconen ondergronden.

Epoxy

Epoxy heeft een aantal eigenschappen die het uniek maken als materiaal voor een gietvloer. Ten eerste is epoxy na uitharding keihard, nog een stuk harder dan beton, waardoor het zeer krasbestendig is. Beschadigingen zal je niet snel tegenkomen bij een epoxy gietvloer, wat ideaal is in een omgeving waar je met zware apparatuur werkt. Daarnaast is epoxy bestand tegen vloeibare substanties en is het waterdicht. Dit maakt een epoxyvloer een goede optie in vochtige ruimtes zoals zwembaden, doucheruimten of kleedkamers in bijvoorbeeld een sportschool. Doordat het eindresultaat van een epoxy gietvloer naadloos is, kun je ervan uitgaan dat het schoonmaken en schoonhouden van de vloer een gemakkelijke taak is. Tot slot is de epoxy gietvloer of een epoxy coating over de vloer een relatief goedkope vloervariant, waardoor het ideaal is voor grote oppervlakten. Al deze voordelen maken het een ideale vloer voor fabriekshallen tot zwembaden en parkeergarages.

Epoxy gietvloer en coating en uv-straling

Epoxy staat erom bekend dat het kan verkleuren door uv-straling. Zo zou je epoxy gietvloer dus kunnen verkleuren als het in aanraking komt met veel zonlicht.

Dit zal in woningen eerder voorkomen, waardoor de epoxyvloer hier wellicht iets minder geschikt voor is. In bedrijfspanden of industriehallen is dit natuurlijk minder veelvoorkomend.

Toch willen we het liefst geen uitzonderingen maken, dus hebben we hier een oplossing voor, namelijk een speciale coating die uv-stralen weerkaatst. Hierdoor zal je epoxyvloer nauwelijks meer verkleuren dan andere typen vloeren, waardoor deze netjes blijft en lang meegaat.

Sinds 17 januari 2022 heeft O-Design haar eigen showroom in Apeldoorn. We nodigen je van harte uit om onze epoxy gietvloer en coating te komen bekijken, zodat je wat inspiratie kunt opdoen. Kom je binnenkort bij ons langs?

Epoxy gietvloer en coating1

Een offerte op maat nodig?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.