Skip to content

Gietvloer steentjes

Heb je interesse in een gietvloer maar wil je graag iets anders dan een effen kleur, dan ben je bij O-Design aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook gietvloeren met een decoratief effect. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gietvloer met steentjes? Een groot voordeel van een steentjes gietvloer ten opzichte van gietvloeren in effen kleuren is dat vuil en stof aanzienlijk minder zichtbaar zijn. Dit maakt ze uitstekend geschikt voor uiteenlopende toepassingen met intensief voetverkeer. Niet alleen voor drukke huishoudens, maar ook voor kantoren, winkels, scholen en openbare gebouwen.
PU Gietvloer

Waarom een gietvloer steentjes van O-Design?

O-Design werkt samen met diverse gerenommeerde leveranciers en beschikt over eigen applicatie teams die alle ervaring en expertise in huis hebben om het best mogelijke eindresultaat te realiseren. Wanneer je van onze service gebruik maakt dan ben je verzekerd van een schitterende, duurzame steentjes gietvloer!

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Welke mogelijkheden zijn er voor een gietvloer met steentjes?

Gietvloeren zijn sterk, duurzaam, slijtvast en comfortabel. Daarnaast zijn het, mede dankzij hun gesloten structuur, naadloze karakter en vochtbestendige eigenschappen, de makkelijkste vloeren om schoon te houden! Een bijkomend voordeel is dat er tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden zijn met betrekking tot kleuren. Voor wie interesse heeft in een gietvloer met steentjes hebben we naast de duurzame Cerezo gietvloeren, PU gietvloeren en epoxy gietvloeren ook onze decochip gietvloeren. Met een decochip gietvloer profiteer je van alle voordelen van een gietvloer, maar dan met het speelse effect en decoratieve karakter van steentjes of kleurvlokken.

Ervaar de speelse looks van onze gietvloeren met steentjes!

Wat kleuren betreft kun je echt alle kanten op met steentjes gietvloeren. Voor zakelijke toepassingen zijn neutrale, natuurlijke kleuren doorgaans wenselijk; deze uitvoeringen hebben qua uiterlijk veel overeenkomsten met onze terrazzo gietvloeren. Maar ook meer uitgesproken kleurcombinaties zijn mogelijk; de kleuren zijn bij ons geheel naar eigen wens samen te stellen. Loop gerust eens binnen bij onze showroom in Apeldoorn. Hier kun je op je gemak de vele kleurcombinaties en afwerkingen van dichtbij bewonderen en je door onze gietvloer specialisten van een deskundig advies op maat laten voorzien. We laten je graag zien wat voor gietvloeren met steentjes we voor jou kunnen realiseren. Je kunt overigens ook altijd even contact met ons opnemen als je behoefte hebt aan meer informatie. We beantwoorden graag je vragen!
PU Gietvloer

Ja, ik heb interesse in een steentjes gietvloer!

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.