Skip to content

Gietvloer zwart

Als het op het interieur aankomt, dan kun je met zwart echt een statement maken. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte accentmuur of zwarte fluwelen gordijnen. Maar heb je weleens een zwarte vloer overwogen? O-Design realiseert kwalitatief hoogwaardige, duurzame gietvloeren in vele kleuren. Ook een gietvloer in zwart behoort tot de mogelijkheden. Een zwarte gietvloer is gewaagd, elegant, tijdloos en ook nog eens bijzonder praktisch.
PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer in zwart van O-Design?

Neem jij geen genoegen met minder dan het beste als het op je vloer aankomt? Wij ook niet! Bij O-Design weten we dat als je voor een gietvloer kiest, je daar de komende jaren niet meer naar om hoeft te kijken. Onze ervaren vakmensen doen er alles aan om te zorgen dat jij straks een duurzame, kwalitatief hoogwaardige zwarte gietvloer hebt die in alle opzichten aan je wensen voldoet.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van een zwarte gietvloer?

De gietvloeren van O-Design zijn sterk, duurzaam en comfortabel. Omdat ze volledig naadloos en waterproof zijn, is het schoonmaken van je vloer werkelijk een fluitje van een cent. Ook zijn gietvloeren zeer geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Hoewel er vele kleuren mogelijk zijn, kan niemand ontkennen dat een gietvloer in zwart echt een statement floor is. Een zwarte gietvloer zorgt voor schitterende contrasten met witte muren, maar ook met andere lichtgekleurde elementen in je interieur. In een minimalistische of moderne inrichting, bijvoorbeeld, vormt een zwarte gietvloer een stijlvolle basis die fantastisch in staat is om de strakke belijning van je meubilair te benadrukken. Maar ook in andere woonstijlen kan een gietvloer in zwart erg goed werken. Onze zwarte gietvloeren bieden tevens tal van opties met betrekking tot de afwerking. Zo kun je kiezen voor een hoogglans afwerking of juist een matte uitstraling.

Ontdek de mogelijkheden van zwarte gietvloeren bij O-Design!

Spreekt het idee van een zwarte gietvloer je aan en ben je benieuwd naar de verschillende uitvoeringen die er mogelijk zijn? Bezoek dan de showroom van O-Design in Apeldoorn. We heten je van harte welkom om inspiratie op te komen doen voor een nieuwe vloer en staan uiteraard voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt.
PU Gietvloer

Interesse in een gietvloer zwart?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.