Skip to content

Gietvloer grijs

Een van de eerste vragen die je voor jezelf moet beantwoorden zodra je hebt besloten om voor een gietvloer te gaan, is natuurlijk welke kleur je neemt. Het moet natuurlijk een neutrale kleur zijn die goed te combineren is met je interieur – niet alleen nu, maar liefst ook nog over tien jaar. Als ervaren gietvloer specialist kunnen wij van O-Design een gietvloer in grijs zeker aanbevelen. Waar een zwarte gietvloer voor veel mensen een tikje te heftig is en een witte gietvloer te licht, heb je met een grijze gietvloer eigenlijk de ideale middenweg.
PU Gietvloer

Waarom kiezen voor een gietvloer grijs van O-Design?

De groeiende populariteit van gietvloeren zorgt ervoor dat steeds meer vloerspecialisten ze in hun assortiment opnemen. Maar je wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van het allerbeste resultaat. Kies daarom voor O-Design! Wij staan garant voor duurzame gietvloeren van een hoogwaardige kwaliteit.

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

ScratchnoMore

Wij zijn officieel ScratchnoMore dealer. Altijd 5% korting op ScratchnoMore producten

Garantie

Wij zijn lid van de NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Showroom

Wij hebben een showroom in Apeldoorn waar je welkom bent voor meer informatie

Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren met eigen applicatie teams

Wat zijn de voordelen van grijze gietvloeren?

Gietvloeren bieden sowieso tal van voordelen, of je nu kiest voor een gietvloer in grijs of in een andere kleur. Al onze gietvloeren hebben een egale, naadloze look, zijn slijt-, kras- en slagvast en bijzonder sterk en duurzaam. Daarnaast lopen ze bijzonder comfortabel en voelen ze nooit koud aan, omdat ze zich aanpassen aan de omgevingstemperatuur. Heb je vloerverwarming in huis? Dat is geen enkel probleem, want gietvloeren zijn hier uitermate geschikt voor!

Welke grijze gietvloer past in mijn interieur?

Wanneer we over grijze gietvloeren beginnen, dan denken veel mensen meteen aan beton. Een gietvloer in betonlook behoort zeker tot de mogelijkheden, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Grijze gietvloeren zijn bij ons verkrijgbaar in een breed scala aan tinten, van licht tot donker en van koel tot warm. Je kunt eindeloos experimenteren met verschillende texturen en contrasten. Dit maakt gietvloeren in grijs niet alleen maar geschikt voor industriële interieurs, maar ook voor bijvoorbeeld moderne en minimalistische woonstijlen. We raden ook aan om rekening te houden met de ruimte en lichtinval. Met een lichtgrijze gietvloer oogt het geheel meteen ruimtelijker en lichter dan wanneer je voor een donkerdere uitvoering zou kiezen. Uiteraard helpen wij je graag bij het maken van een keuze. Loop gerust eens binnen bij onze showroom in Apeldoorn of vraag meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan.
PU Gietvloer

Ja, ik heb interesse in een gietvloer grijs!

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.