Skip to content

Gietvloer grijs

Een van de eerste vragen die je voor jezelf moet beantwoorden zodra je hebt besloten om voor een gietvloer te gaan, is natuurlijk welke kleur je neemt. Het moet natuurlijk een neutrale kleur zijn die goed te combineren is met je interieur – niet alleen nu, maar liefst ook nog over tien jaar. Als ervaren gietvloer specialist kunnen wij van O-Design een gietvloer in grijs zeker aanbevelen. Waar een zwarte gietvloer voor veel mensen een tikje te heftig is en een witte gietvloer te licht, heb je met een grijze gietvloer eigenlijk de ideale middenweg.

Offerte aanvragen

0
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
m2 voorzien van een perfecte vloer
Irma Hospers
Irma Hospers
24/10/2022
Na zeer gedegen onderzoek gelukkig bij O-Design terecht gekomen. Wat een vakmensen daar zeg! We hebben verschillende zaken opties doorgesproken, hoe moet de cement dekvloer worden afgewerkt, stookprotocol, welk materiaal past het beste etc. Uiteindelijk hebben Willem (eigenaar) en Taylor de microcement vloer (kleur buitenkant van wit ei) van ruim 80 m2 aangebracht. Ze komen een aantal keren terug want de tussen lagen moeten hard worden, geschuurd, opbrengen etc. Heel erg netjes afgeleverd en werkelijk waar geweldig resultaat. Ik hoop dat we er veel plezier van hebben. We maken ons in elk geval geen zorgen als er iets met de vloer is, Willem lost het in ieder geval op :-).
Peter Werther
Peter Werther
11/08/2022
Onze hele beneden verdieping laten egaliseren na van Willem een goede tip te hebben gekregen over het plaatsen van vloerverwarming. Vloer is nu echt strak en er werd heel netjes en snel gewerkt.
Anne Cleij - de Raadt
Anne Cleij – de Raadt
25/06/2022
Ontzettend fijne ervaring met O-Design, het contact met Willem verloopt snel en prettig! Wij zijn erg blij met het strakke resultaat en door vakmensen aangebracht.
at eazzie
at eazzie
18/05/2022
Wij hebben in de badkamer de muren van beton cire en de vloer van betonlook laten maken O-design denkt in oplossingen, zijn vakkundig en flexibel. De projectmatige werk stijl is zeer gewaardeerd en zorgt voor de afgesproken oplever datum. Bovenal ze staan achter hun prachtige produkt en doen er alles aan om het te laten ‘shinen’
Nick Stöpler
Nick Stöpler
22/03/2022
Super nette vloer gelegd. Wat ik specifiek fijn vond, was dat Willem recht voor z’n raap is, en dingen uitlegt. Niet de standaard in vloerenland volgens mij.
Paul van der Heijden
Paul van der Heijden
22/03/2022
O-design geeft vakkundig advies en heeft een super strakke anti slip vloer in de garage gemaakt. Iemand die niet voor snel gaat maar, het beste resultaat. Een aanrader!
Gerrit Koetsier
Gerrit Koetsier
25/01/2022
wat een mooie winkel.ga zelf eens kijken zou ik zeggen

Waarom kiezen voor O-Design?

In drie stappen naar een nieuwe vloer of wand

1

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onze website of plan een terugbelverzoek in zodat wij een offerte voor je kunnen maken

2

Afspraak inplannen

We komen graag even langs om de ruimte te bekijken en de laatste zaken en wensen te bespreken

3

Start werkzaamheden

Zodra de offerte definitief is plannen we een datum in om te kunnen starten met de werkzaamheden

Benieuwd naar de kosten?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Wat zijn de voordelen van grijze gietvloeren?

Gietvloeren bieden sowieso tal van voordelen, of je nu kiest voor een gietvloer in grijs of in een andere kleur. Al onze gietvloeren hebben een egale, naadloze look, zijn slijt-, kras- en slagvast en bijzonder sterk en duurzaam. Daarnaast lopen ze bijzonder comfortabel en voelen ze nooit koud aan, omdat ze zich aanpassen aan de omgevingstemperatuur. Heb je vloerverwarming in huis? Dat is geen enkel probleem, want gietvloeren zijn hier uitermate geschikt voor!

Waarom kiezen voor een gietvloer grijs van O-Design?

De groeiende populariteit van gietvloeren zorgt ervoor dat steeds meer vloerspecialisten ze in hun assortiment opnemen. Maar je wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van het allerbeste resultaat. Kies daarom voor O-Design! Wij staan garant voor duurzame gietvloeren van een hoogwaardige kwaliteit.

Welke grijze gietvloer past in mijn interieur?

Wanneer we over grijze gietvloeren beginnen, dan denken veel mensen meteen aan beton. Een gietvloer in betonlook behoort zeker tot de mogelijkheden, maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Grijze gietvloeren zijn bij ons verkrijgbaar in een breed scala aan tinten, van licht tot donker en van koel tot warm. Je kunt eindeloos experimenteren met verschillende texturen en contrasten. Dit maakt gietvloeren in grijs niet alleen maar geschikt voor industriële interieurs, maar ook voor bijvoorbeeld moderne en minimalistische woonstijlen. We raden ook aan om rekening te houden met de ruimte en lichtinval. Met een lichtgrijze gietvloer oogt het geheel meteen ruimtelijker en lichter dan wanneer je voor een donkerdere uitvoering zou kiezen. Uiteraard helpen wij je graag bij het maken van een keuze. Loop gerust eens binnen bij onze showroom in Apeldoorn of vraag meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.