vacature vloerlegger vloergieter

Ben jij dol op het zien van mooie vloeren en zou je het liefst mensen dagelijks verblijden met het maken van een mooie gietvloer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

O-Design is op zoek naar een vloerlegger/ -gieter die de mooiste vloeren wil maken voor ons bedrijf. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het primeren, egaliseren, mengen, gieten en aflakken van vloeren. Je hoeft geen expert te zijn op het gebied van vloeren gieten (dat mag natuurlijk wel!), want we leren je graag de fijne kneepjes van het vak. Je bent de ideale match als je je herkent in de volgende beschrijving:

Functieprofiel:

• Werkt netjes en secuur
• Bereid nieuwe vaardigheden en technieken te leren
• Lichamelijk in goede conditie vanwege het fysieke werk
• Rijbewijs B (pré)
• Geen 9 tot 17 mentaliteit

Waarom werken bij O-Design?

O-Design levert enkel de meest hoogstaande gietvloeren en kan de mooiste wandafwerkingen maken voor elk interieur. Wij ontzorgen onze klanten van het gehele proces. Je kunt hier dus ontzettend veel leren als het op vloeren en wandafwerkingen aankomt. We hebben een indrukwekkende showroom waar wij onze klanten verwelkomen, zodat zij hun toekomstige vloer of wand eerst zelf kunnen bekijken.

Als je werkt voor O-Design ben je onderdeel van een gezellig en klein team. De lijntjes zijn kort, de communicatie is helder en er wordt hard gewerkt voor het mooiste resultaat. Dat betekent echter niet dat er geen ruimte is voor een grapje, want een fijne werksfeer is voor ons erg belangrijk.

Wat krijg jij?

– Salaris afhankelijk van werkervaring en volgens cao afbouw
– Fulltime werkweek van 37,5 uur
– Je gaat op pad met een luxe werkbus, voorzien van kwaliteitsgereedschap
– Vergoeding voor werkkleding
– 25-29 vakantiedagen en pensioenregeling
– Reiskostenvergoeding woon- werkverkeer
– Je krijgt een contract voor bepaalde tijd plus een proefmaand, daarna een vast contract

Ben je helemaal enthousiast en herken je je in het bovenstaande profiel? Neem dan direct contact met ons op via het e-mailadres                                info@o-designvloeren.nl o.v.v. ‘vacature vloerlegger’. We zien je motivatie en CV graag tegemoet!