fbpx Skip to content

Over ons

Wij zijn ervan overtuigd dat ons product meer is dan een handgemaakt product. Dag in dag uit leveren wij producten van een hoogwaardige kwaliteit. Wij doen dit al jaren met één voorliefde: het creëren van een prachtig eindresultaat.

Meer dan 35 jaar ervaring, dat is iets waar we trots op zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat ons product meer is dan een handgemaakt product. Dag in dag uit leveren wij producten van een hoogwaardige kwaliteit. Wij doen dit al jaren met één voorliefde: het creëren van een prachtig eindresultaat.

Wat ons drijft is het creëren van eenheid. Dat doen wij door het ontwikkelen van innovatieve producten. We vinden het gewoonweg gaaf dat klanten met onze producten waanzinnige interieurs kunnen creëren en rust en ruimte in het interieur kunnen brengen.

Naast dat wij streven naar de meest hoogwaardige kwaliteit in zowel gebruik als wooncomfort, streven wij als bedrijf naar een product dat verantwoord is. Dit is ons, samen met diverse gerenommeerde leveranciers, goed gelukt.

Onze gietvloeren worden gemaakt van zuivere materialen welke niet schadelijk zijn voor zowel mens als milieu. Daarnaast is ieder systeem duurzaam ontworpen, zo kunt u jarenlang genieten van uw gietvloer.

On Naast gietvloeren zijn wij ons gaan verdiepen in het combineren van epoxy met hout. Deze twee producten samenvoegen tot een geheel maakt unieke creaties. Van eettafels, klokken, fruitschalen tot werkbladen in de keuken, we kunnen elk stuk hout aanpassen en transformeren tot iets dat echt uniek zal zijn. Opties en ontwerpen zijn eindeloos!

Over ons

Een offerte op maat nodig?

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.