Skip to content

Boomstamtafel met epoxy

Naast mooie en zuivere gietvloeren en beton ciré zijn wij bij O-Design ons ook gaan verdiepen in het combineren van epoxy met hout. Wanneer je deze twee producten samenvoegt tot één geheel, ontstaan er hele mooie en unieke creatie. Een boomstamtafel met epoxy op maat gemaakt voor bij jou thuis, klinkt dat als muziek in de oren? Je vindt het bij O-Design Apeldoorn! Houd je van een doorleefde en unieke stijl in je interieur? Wil je graag meubelstukken die niemand anders in huis heeft? Dan zijn boomstamtafels met epoxy een ongekende aanwinst voor jouw woning. Deze eettafels worden ambachtelijk door ons vervaardigd. Geen massaproductie en geen opgedikte materialen, maar stuk voor stuk unieke en authentieke eettafels.

Boomstamtafel met epoxy

Boomstamtafel met epoxy op maat gemaakt

Een boomstamtafel met epoxy wordt speciaal op maat gemaakt en is zeker een eyecatcher in jouw interieur. De bladen van de eettafels hebben een mooie en natuurlijke uitstraling en zijn allemaal ongeveer rond de 6 cm dik. De breedte van de boomstamtafel kan verschillen doordat de eettafel niet overal even breed is door de vorm. De eettafels zijn afgewerkt met een stevige epoxylaag, deze laag beschermt de onderlaag goed en het beschermt ook tegen invloeden van buitenaf. Naast het bepalen van de maat, kan je ook zelf bepalen welk onderstuk je onder de boomstamtafel wil hebben. Van een normale poot tot kruispoot en van hout tot metaal.

Het onderhoud van een boomstamtafel met epoxy

Hoe kun je de epoxy eettafel zo lang mogelijk mooi houden? Bij zo’n uniek meubelstuk wil je er zo lang mogelijk van genieten en met de juiste aandacht heb je hier zelf veel invloed op. Epoxy is niet helemaal krasbestendig en heeft daarom ook een kleine gebruiksaanwijzing. Zo kun je bij het plaatsen van decoratie op de eettafel het beste een viltje of onderzetter gebruiken, zodat je alle vormen van beschadiging voorkomt. Je kan de eettafels eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek en maak het oppervlak daarna droog met een droge doek door middel van ronddraaiende bewegingen. Een kind kan de was doen! Is het nu toch misgegaan en heb je wat beschadigingen ontdekt, dan kan epoxy wel gerepareerd worden zonder dat dit hierna zichtbaar is.

Onze werkplaats

Met de keuze voor een boomstamtafel met epoxy weet je zeker dat jouw interieur uniek is. In onze werkplaats te Apeldoorn kan je zowel de productieruimte bekijken als onze showroom bezoeken waar een aantal producten als voorbeeld klaarstaan. Kom je een keer langs?

Voor een unieke en ambachtelijke boomstamtafel met epoxy op maat gemaakt ben je bij O-Design in Apeldoorn aan het juiste adres. O-Design biedt kwaliteit waar je U tegen zegt. Heb je nog vragen? Of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Boomstamtafel met epoxy

Meer weten over dit product?

Gesloten wegens vakantie

Van 23 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Het is deze periode ook niet mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.

Offerte aanvragen

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je! Liever eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn.