beste vloer voor honden

Ben jij in het bezit van een trouwe viervoeter? Je houdt zielsveel van je hond of kat, maar ze kunnen je ook een hoop irritatie bezorgen. Bijvoorbeeld als ze weer eens geplast hebben in een hoekje van de woonkamer of flink wat krassen hebben veroorzaakt op de vloer tijdens een speelse bui. Je neemt het voor lief, maar eigenlijk wil je hier een oplossing voor bedenken. Wij hebben dé tip voor jou die jouw leven met een huisdier een stuk makkelijker gaat maken. Maak kennis met de lavasteen gietvloer!

Wat is een lavasteen gietvloer?

De lavasteen gietvloer is onze nieuwe variant gietvloer die je écht even moet zien. Deze Italiaanse vloer is ijzersterk, naadloos en water-, kras- en vlekbestendig. Je kunt het vergelijken met graniet, omdat het een hard gesteente is dat niet kapot te krijgen is. Door de combinatie van deze factoren maakt het een ultieme vloer die perfect is voor het gezinsleven. Jij wilt toch ook gewoon kunnen leven in je woning, zonder bang te zijn om alles te beschadigen? Dan past de lavasteen gietvloer perfect bij jou!

Je kunt sinds kort ook kiezen voor een Castle gietvloer, wat een nieuwe techniek gietvloeren betreft. De meeste gietvloeren die je ziet zijn naadloos en krasloos, waardoor ze een zeer egaal effect hebben. Bij de Castle vloer is dit net even anders, want deze bevat een reliëf effect. Hierdoor oogt de vloer wat robuuster en creëer je een landelijke uitstraling. Mochten je huisdieren flink in de rui zijn, dan zie je de haren wat minder op deze vloer. Zo hoef je niet snel de stofzuiger te pakken als je onverwachts bezoek krijgt!

Waterdicht en vlekbestendig

Als je te maken hebt met een puppy of juist een oudere hond of kat, dan kunnen ongelukjes nog wel eens gebeuren. Zeker als de zindelijkheid ver te zoeken is, dan word je als huiseigenaar niet erg blij met bijvoorbeeld een houten vloer. Met een gietvloer van lavasteen hoef je hier niet bang voor te zijn, want er trekt geen druppel vocht door de vloer. Zelfs als je hond in de nacht een klein plasje waagt, dan kun je dit in de ochtend nog opruimen zonder enige sporen achter te laten. Dat maakt het een ideale krachtpatser en de beste vloer voor honden, die werkelijk overal bestendig tegen is.

Makkelijk schoon te houden

Bezitters van huisdieren weten dat zij het huis vaker moeten schoonmaken dan mensen zonder huisdieren. Dit komt omdat de dieren haren, huidschilfers en allerlei andere sporen achterlaten, net als mensen. Je hebt eigenlijk een extra huisgenoot die nóg meer troep veroorzaakt, dat hoort er nu eenmaal bij. Een voordeel van onze lavasteenvloeren is dat deze een antibacteriële coating hebben en gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit maakt het dus een ontzettend goede optie voor huisdierbezitters, want dit is een van de meest hygiënische vloeren die je kunt hebben. Met wat allesreiniger reinig je de vloer gemakkelijk en door de speciale coating blijft er ook niets plakken. Je huis schoonhouden met huisdieren was nog nooit zo makkelijk!

Past deze vloer bij jouw interieur?

Nu vraag je je wellicht af of deze vloer bij jouw interieur past. In principe kom je lavasteen in drie kleuren tegen, namelijk roodbruin, zwart en grijs. Dat betekent echter niet dat jouw vloer deze kleur hoeft te krijgen, want wij kunnen jouw gietvloer in bijna elke RAL kleur maken. Zo past deze perfect bij jouw interieur en woonwensen. Je kunt de vloer over veel vloeren heen laten maken, dus de kans is groot dat dit bij jouw woning het geval is. We adviseren je graag en laten je direct de opties zien in onze showroom. Kom je langs?

Beste vloer voor honden     Beste vloer voor honden     Beste vloer voor honden